cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Mohou ostatní lidé vidět ty, které mám rád?

Mohou ostatní lidé vidět ty, které mám rád?


Možná si myslíte, že Retweets jsou veřejné a Páry jsou soukromé. To dává smysl, jakýmkoli způsobem: všechno, co jste Retweet okamžitě přitlačil k vašim stoupencům, a Twitter nedává jasně najevo, co se stane, když se vám líbí tweet.

Ale vaše Páry nejsou soukromé. Každý, kdo chce, může procházet všemi věcmi, které jste kdy chtěli, a Twitter se může rozhodnout, že je ukáže vašim stoupencům. Podívejme se na to, co se stane, když se ti líbí tweet.

Nejprve jsou to oznámení. Když se vám líbí tweet, osoba, která ji napsala, se okamžitě dozví, díky oznámení jako je tento:

Každý, kdo se zmíní v tweetu, také uvidí oznámení. V některých případech, pokud se vám líbil odkaz, osoba, která přešla původní pípnutí, uvidí také oznámení.

Takže je to první způsob, jakým vaše oblíbená témata nejsou soukromí: všichni, kdo jsou zapojeni do tweetu, uvidí, že se vám líbí to. To znamená, že pravděpodobně není dobrý nápad vrátit se zpět do desetiletí v časové ose někoho a stisknout tlačítko "Podobně": budou to vědět, a to se bude hýbat. (Pokud se ve skutečnosti snažíte někoho vytáhnout, doporučuji, abyste si prohlédli pokročilé vyhledávání na Twitteru a najděte skutečně staré tweety.)

Kromě toho mohou lidé vidět vaše oblíbené stránky ze svého profilu. K dispozici je karta "Likes", kterou může kdokoliv kliknout, aby viděl každý jednotlivý tweet, který se vám líbil.

To je pravda: každý, kdo chce, může procházet každým tweetem, který se vám líbil. Tato poněkud temná funkce vypálila víc než jen několik politiků, filmových hvězd a profesionálních sportovců, takže pokud jste veřejná osoba, uvědomte si to a zvážte, jak pečovat o to, co se vám líbí.

A to se zhoršuje. Víte, jak vás Twitter stále trpí nesouvisejícími oznámeními? Někdy tato upozornění poukazují na tweet, který se vám líbil několik lidí, které jste sledovali, což znamená, že se vaši stoupenci dozvěděli o tweetu, který se vám líbil tímto způsobem. A funkce "Nejlepší tweety" v horní části časové osy by mohla také ukázat věci, které se vám líbily vašim stoupencům. Pokračování na Facebooku na Twitteru znamená, že vaše přátele mohou být časem méně soukromé.

Existuje nějaký způsob, jak to skrýt? Můžete si učinit váš účet Twitter soukromý, nebo byste mohl přestat líbit věci. Opravdu neexistují lepší volby, takže možná jen dávejte pozor na to, co se vám líbí.


Jak naplánovat připojení k Wi-Fi Roomba pro každodenní úklidové úlohy

Jak naplánovat připojení k Wi-Fi Roomba pro každodenní úklidové úlohy

Roombas vám může usnadnit vysávání vašeho domu, ale mohou být hlasité a dostat se do cesty. Naštěstí je můžete naplánovat, aby běhali, když jste mimo dům nebo když spíte. Zde je návod, jak nastavit plán vašeho Wi-Fi připojeného pokoje. Chcete-li nastavit plán na vašem pokoji, otevřete v telefonu aplikaci iRobot HOME a klepnutím na tlačítko naplánovat uprostřed aplikace ve spodní části .

(how-top)

Jak získat upozornění, když tlačítko Dash objednává něco

Jak získat upozornění, když tlačítko Dash objednává něco

Amazon's Dash Buttons jsou šikovný způsob, jak objednat zboží, které musíte pravidelně nakupovat. Zmáčkněte tlačítko a pár dní později se u dveří objeví balíček. Bylo by však hezké vědět, že tlačítko fungovalo. Zde je návod, jak dostat oznámení, když tlačítko Dash umístí objednávku. SOUVISEJÍCÍ: Jak nastavit Amazon Dash Button Zatímco je výhodné tlačit Dash Button k objednávce věci, neexistuje žádné potvrzení stranou trochu zelené LED, abyste věděli, že tlačítko funguje.

(how-top)