cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Opravdu potřebujete bezpečně odebrat USB flash disky?

Opravdu potřebujete bezpečně odebrat USB flash disky?


Pravděpodobně jste slyšeli, že před odpojením zařízení USB musíte vždy používat ikonu Bezpečně odebrat hardware. Existuje však také velká šance, že jste zařízení USB odpojili bez použití této možnosti a vše fungovalo dobře.

Systém Windows sám o sobě vám říká, že nepoužíváte možnost Bezpečně odebrat hardware, pokud používáte některá nastavení - výchozí nastavení - ale rady, které poskytuje systém Windows, jsou zavádějící.

Rychlé odstranění a lepší výkon

Systém Windows umožňuje optimalizovat zařízení USB pro rychlé odstranění nebo lepší výkon. Ve výchozím nastavení systém Windows optimalizuje zařízení USB pro rychlé odstranění. Toto nastavení můžete získat ze Správce zařízení - otevřete nabídku Start, zadejte příkaz Správce zařízení a stisknutím klávesy Enter jej spusťte.

Rozbalte sekci Diskové disky ve Správci zařízení, klepněte pravým tlačítkem na zařízení a vyberte Vlastnosti.

V okně Vlastnosti vyberte kartu Politiky. Všimněte si, že systém Windows říká, že můžete bezpečně odpojit zařízení USB bez použití ikony upozornění Bezpečně odebrat hardware, což znamená, že můžete USB zařízení odpojit, aniž byste jej bezpečně odstranili, že? Není to tak rychlé.

Nebezpečí korupce dat

Výše ​​uvedené dialogové okno systému Windows je zavádějící. Pokud odpojíte zařízení USB během zapisování dat do něj - například když do něj přesouváte soubory nebo do něj ukládáte soubor - může dojít k poškození dat. Nezáleží na tom, jakou volbu používáte, měli byste se ujistit, že vaše zařízení USB není před jeho odpojením - některé USB karty mohou mít na nich světla, které blikají, když jsou používány.

I když USB zařízení není zobrazeno , aby bylo možné používat, může být stále používáno. Program na pozadí může být zapisován na jednotku - může dojít k poškození dat, pokud odpojíte jednotku. Pokud se vaše zařízení USB nepoužívá, můžete ji pravděpodobně odpojit, aniž by došlo k poškození dat, avšak pro zajištění bezpečnosti je stále dobré použít možnost Bezpečné odebrání hardwaru. Když vysunete zařízení, systém Windows vám řekne, kdy je možné bezpečné odstranění - zajistit, aby byly všechny programy provedeny s ním.

Zapisovat ukládání do mezipaměti

Pokud zvolíte možnost Lepší výkon, systém Windows uloží data do mezipaměti místo toho, USB zařízení okamžitě. Tím se zlepší výkon vašeho zařízení - poškození dat je však pravděpodobnější, pokud odpojíte zařízení USB bez použití možnosti Bezpečně odebrat hardware. Pokud je zapnuto ukládání do mezipaměti, systém Windows nepřepíše údaje do zařízení USB okamžitě - i když se zdá, že data jsou zapsána do zařízení a všechny dialogy o průběhu souboru jsou uzavřeny, data mohou být ve vašem systému uložena pouze do mezipaměti.

Když vysunete zařízení, systém Windows vyplaví vyrovnávací paměť zápisu na disk a zajistí, že budou provedeny všechny nezbytné změny před tím, než vás upozorní, kdy je bezpečné odstranění jednotky.

Zatímco volba Rychlé odstranění snižuje výkon USB, je výchozí minimalizujte pravděpodobnost poškození dat v každodenním používání - mnoho lidí může při odpojování zařízení USB zapomenout používat - nebo nikdy nepoužívat - možnost Bezpečně odebrat hardware

Bezpečně odebrat hardware

Nakonec bez ohledu na to, která možnost používáte, měli byste používat ikonu Bezpečně odebrat hardware a vysunout zařízení před odpojením. Můžete také kliknout pravým tlačítkem na něj v okně Počítač a zvolit možnost Vysunout. Systém Windows vám řekne, kdy je možné bezpečné odstranění zařízení a odstranění jakýchkoli změn poškození dat.


Tato rada se nevztahuje pouze na systém Windows - pokud používáte systém Linux, měli byste před správou souborů použít volbu Eject odpojte také zařízení USB. Totéž platí pro systém Mac OS X.


Jak se dostat výstrahy obchodování jen o jakémkoli produktu se Slickdeals

Jak se dostat výstrahy obchodování jen o jakémkoli produktu se Slickdeals

Existuje tolik obchodů, které se objevují každý den, že to může být opravdu těžké držet krok se všemi z nich. Existuje však snadný způsob, jak sledovat pouze produkty, které vás zajímají, a přijímat upozornění v e-mailu, když určitá dohoda funguje. Můžete si objednat hrst adresářů z více obchodů, jen abyste mohli sledovat obchody, které vylepšují váš zájem, ale které mohou zmačknout vaše e-mailové schránky v srdci.

(how-to)

Jak odstranit funkci Connect v aplikaci Apple Music

Jak odstranit funkci Connect v aplikaci Apple Music

Láska Apple Music, ale unavená z intrusivního funkce Connect naplňuje místo na stránce oblíbeného interpreta? No, nebojte se, protože získání "dis-Connected" je jen otázkou změny několika jednoduchých nastavení ve vašem iPhone nebo iPad se systémem iOS 8.0 nebo novějším. Vytváření a správa omezení že budete sledovat a poslouchat, je jednou z vlajkových funkcí Apple Music s novou streamingovou službou, ale mnozí hardcore nadšenci jsou již nemocní ze svého hlavního hudebního aplikace, který se mění na další Facebook nebo Twitter, zabalené na hranici s irelevantními aktualizacemi stavu, Chcete-li zachovat Apple Music běžící, ale vypnout Připojit, začněte zadáním aplikace Nastavení z hlavní obrazovky Jednou zde zvolte obecné a přesuňte se dolů na "Omezení".

(how-to)