cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak vás informovat o tom, že jste si přečetli zprávu ve službě Google Hangouts

Jak vás informovat o tom, že jste si přečetli zprávu ve službě Google Hangouts


Ve světě instant messaging je nový trend: nechat ostatní lidi vidět, když jste si přečetli zprávu. Vidím, jak je to užitečné, ale je to také někdy nepříjemné - co když čtete zprávu, ale nemůžete okamžitě reagovat? Pro mnoho lidí, mají pocit, jako by to vypadalo, že jsou hrubé, bez ohledu na okolnosti.

S VZTAHUJÍCÍM: Jak zastavit své Friends ofs od známosti, že jste si přečetli jejich zprávy

Tato oznámení se nazývají " , a není to neobvyklé, že by je uživatelé chtěli zakázat. Pokusili jsme se o to, jak to udělat v minulosti iMessage a WhatsApp. Pokud jste uživatelem Android (nebo uživatelem Google obecně) a používáte službu Hangouts jako primární formu zasílání zpráv, je velmi jednoduché udržet lidi, kteří vědí, že jste si přečetli jejich zprávu - nastavení je jen trochu tajemné.

Pokryjeme způsob, jak zakázat oznámení "viděno" v systému Android, v rozšíření pro Chrome a na webu níže, ale uvědomte si, že to musíte dělat pouze na jednom místě. Toto nastavení se synchronizuje napříč celým účtem, což usnadňuje jeho ovládání.

Jak zakázat Hangouts "Viděli jste oznámení o Androidu

Na telefonu Android otevřete Hangouts. Odtud klepněte na tlačítko nabídky v levém horním rohu. Odtud klepněte na "Nastavení".

V sekci Účet vyberte účet, který chcete upravit.

Zde je to, kde se věci trochu děsí - zvolíte "Sdílejte stav ".

V tomto menu jsou dvě možnosti: Last Seen a Device. Budete zakazovat první, protože to je ten, který nejen umožňuje lidem vidět, kdy jste byli naposledy aktivní, ale také, že jste si přečetli jejich zprávu. Jak jsem říkal dříve, není to moc jednoduché.

To je všechno. Toto nastavení by se mělo také synchronizovat s pracovním stolem, takže byste neměli dělat nic jiného.

Jak zakázat Hangouts "Viděno" oznámení v rozšíření Chrome

Pokud byste tuto možnost deaktivovali desktop, spusťte aplikaci Hangouts z rozšíření Chrome a klikněte na tlačítko nabídky v levém horním rohu.

Otevře se nabídka Možnosti Hangouts, kde je obecně okno konverzace - stačí zakázat první s označením "Zobrazit, když jste byli naposledy aktivní."

To je všechno! Ještě jednodušší než Android.

Jak zakázat Hangouts "Viděli jste" oznámení v Gmailu

Nakonec můžete toto nastavení deaktivovat přímo z Gmailu, pokud chcete. Na hlavní obrazovce služby Gmail se podívejte do postranního panelu a v dolním řádku klikněte na ikonu balonu Hangouts.

Odtud klikněte na rozevírací nabídku s názvem, který otevře nabídku Možnosti. Zvolte možnost "Zobrazit, kdy jste byli naposledy aktivní". To je vše.


Jak ručně aktualizovat Chromebook, když je software příliš starý

Jak ručně aktualizovat Chromebook, když je software příliš starý

Pokud si koupíte Chromebook, který byl nějakou dobu vyřazen, existuje malá šance, že by mohl mít problém se stahováním nejnovějšího OS aktualizace. Naštěstí je nemožné dostat váš Chromebook do zcela aktuálního stavu. Není jasné, proč k tomuto selhání dojde, ale pokud Chromebook sedí příliš dlouho na stejné sestavě, jednoduše nemůže vytáhnout poslední verze ze serverů Google.

(how-top)

Jak odpojit někoho na Facebooku

Jak odpojit někoho na Facebooku

Je to velmi snadné, aby vaše Facebook News Feed dostat přeplněný. Po několika letech přidání ukulele hraní kouzelníků, které potkáte ulicemi a barovým personálem v každém baru, do kterého pravidelně míříte, je překonán lidmi, které už nikdy neuvidíte. Můžete odvolávat lidi, ale pokud víte, že do nich nebudete v budoucnu narazit, je často snadnější jít ven a nepřátelit je.

(how-top)