cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak synchronizovat schránku mezi Windows a MacOS

Jak synchronizovat schránku mezi Windows a MacOS


Chcete někdy něco kopírovat na jednom počítači a potom jej vložit jiný? Synchronizované schránky se stávají častějšími: synchronizaci schránky mezi MacOS Sierra a iOS 10 můžete provádět například bez softwaru třetí strany. Pushbullet umožňuje synchronizovat schránku Windows se systémem Android (spolu s dalšími funkcemi.)

Pokud chcete synchronizovat z macOSu do systému Windows, máte však jednu hlavní možnost: 1Klipboard

SOUVISEJÍCÍ: Jak ovládat více počítačů pomocí jedné klávesnice pomocí Synergy

Tato bezplatná aplikace používá účet vašeho Disku Google k synchronizaci schránky mezi libovolným počtem strojů macOS a Windows a také vám umožňuje přístup k historii schránky. To je opravdu pěkné, pokud jste typ člověka, který hodně přepíná mezi počítači - zejména pokud používáte stejnou myš a klávesnici.

Nastavení 1Clipboard

Přejít na domovskou stránku 1Clipboard a stáhněte si verzi pro operačním systémem. Právě teď je to jen MacOS a Windows (líto, uživatelé Linuxu). Instalace ve Windows znamená spuštění instalátoru EXE; Uživatelé Macu potřebují provádět obvyklý tah drag-and-drop.

Bez ohledu na to, který operační systém používáte, existuje několik počátečních fází instalace.

Nejprve se budete zeptat, zda chcete synchronizovat schránka - pokud ne, vše, co zkopírujete, bude uloženo lokálně. Máme zájem o synchronizaci, takže si vybereme možnost "Přihlásit se do Googlu".

Přihlaste se do svého účtu - 1Klipec pouze žádá o povolení vlastní konfigurace, takže ostatní data jsou bezpečná. Opakujte tyto kroky na každém počítači, ke kterému má schránka synchronizovat.

Použití nové synchronizované schránky

Po nastavení 1 schránky na všech počítačích jste hotovi: kopírujte něco na jednom počítači a bude na schránce na druhé straně. Historii schránky můžete procházet kliknutím na ikonu v systémové liště v systému Windows a na panelu nabídek v systému MacOS.

Klepněte na cokoliv a bude okamžitě odeslána do schránky. Můžete také "hrát" dříve kopírované položky pro budoucí použití. Položky označené hvězdičkou můžete procházet kliknutím na start v levém postranním panelu

Existuje také funkce vyhledávání, užitečné, když se snažíte najít tu věc, kterou víte, že jste před několika dny zkopírovali.

Čtvrté tlačítko , se třemi tečkami, vám umožní přístup k několika nastavením.

Zde můžete vypnout historii schránky, pokud chcete, a také odhlásit se z aktuálního účtu Google. Klepněte na možnost "Předvolby" pro přístup k několika dalším možnostem.

Zde můžete přepínat, zda se má spustit 1Klipboard, když se váš počítač děje, a konfigurovat klávesovou zkratku pro vyvolání historie schránky

To je všechno aplikace může udělat, alespoň prozatím. Je to skvělý způsob, jak zajistit, že nikdy neztratíte vše, co zkopírujete do schránky, a nejlepší způsob, jakým jsem zjistil, že synchronizuje schránku mezi systémy Windows a MacOS


Postup při přejmenování kamery Netgear Arlo

Postup při přejmenování kamery Netgear Arlo

Ve výchozím nastavení jsou kamery Netgear Arlo pojmenovány podle jejich sériových čísel, což může způsobit zmatek po přidání více kamer k vašemu nastavení. Zde je návod, jak je přejmenovat v aplikaci Arlo, aby bylo jednodušší zjistit, která kamera je. Otevřete aplikaci Arlo a klepněte na záložku "Settings" v dolní části stránky Vyberte "My Devices" nahoru Vaše kamery budou uvedeny zde a pravděpodobně budou mít sériová čísla jako jména.

(how-top)

Jak odstranit komentáře ostatních lidí z vašich příspěvků na Facebooku

Jak odstranit komentáře ostatních lidí z vašich příspěvků na Facebooku

Jiní lidé jsou nejhorší. Dali jste si krásnou fotografii na Facebooku a oni jen mají říct nejhorší věci. Dobrou zprávou je, že můžete smazat jakýkoli komentář, který se objeví na jednom z vašich příspěvků, fotografií nebo videa. Zde je postup. Přejděte k narušujícímu komentáři a umístěte kurzor nad ním.

(how-top)