cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zapnout fotky do "vzpomínek" na vašem iPhone

Jak zapnout fotky do "vzpomínek" na vašem iPhone


Aplikace Fotografie na iPhone a iPad automaticky upravuje fotografie a videa, které nahrajete do "Vzpomínek." Ale nemusíte držte se s automatickými výběry - můžete si také vytvořit vlastní vzpomínky

Co jsou vzpomínky?

Vzpomínky jsou způsob, jak automaticky uspořádat fotografie a videa do něčeho podobného alba, ale lépe. Například pokud jste si vzali spoustu fotografií na dovolenou do Paříže, aplikace Fotky by mohla automaticky vytvořit Paměť s názvem "Paříž". Pokud si vezmete fotky na Vánoce, pravděpodobně vytvoří paměť s názvem "Vánoce". data, která jste vyfotografovali, jsou samozřejmě také zobrazeny. Díky tomu je rychlejší prohlížení fotografií a videí, které jste zaznamenali u určité události nebo místa.

Funkce Paměti také automaticky vytvoří video prezentace vašich fotografií, spojí je s hudbou a přechodovými efekty, takže si můžete prohlížet fotografie nebo je sdílet s někým jiným jako hezky vypadající slideshow

SOUVISEJÍCÍ: Jak zapnout fotky do "Memories" na macOS

Vzpomínky jsou součástí aplikace Photos na iPhone a iPad. Fotografie, které ve svém iPhone máte, jsou uloženy a synchronizují se s iPadem a Macem, pokud používáte iCloud Photo Library. Můžete také pracovat s pamětem v aplikaci Fotografie v počítači Mac.

Chcete-li si prohlédnout své vzpomínky, otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na ikonu "Vzpomínky" ve spodní části obrazovky. Zobrazí se fotografie, lidé a místa spojená s touto pamětí. Klepnutím na tlačítko "Přehrát" v horní části obrazovky můžete sledovat video z paměti. Zahrnuje pořízené fotky spolu s automaticky vybranými hudebními a přechodovými efekty.

Jak vytvořit vlastní vzpomínky

Chcete-li vytvořit vlastní vzpomínky, můžete si prohlédnout libovolnou skupinu fotografií v aplikaci Fotografie. Můžete například klepnout na ikonu "Fotografie", přejít na zobrazení "Roky" a klepnout na "2017", pokud chcete vytvořit paměť zahrnující všechny fotografie, které jste provedli v roce 2017.

Nebo byste ji mohli zúžit dolů do zobrazení Kolekce a klepněte na skupinu fotografií, která jste nedávno přijali (aplikace kategorizuje fotografie do sbírek v závislosti na tom, kdy a kde jste je udělali). Umožňuje vám vytvořit paměť z fotografií z dovolené nebo události, pro které váš iPhone automaticky nevytvořil paměť.

Můžete také klepnout na zobrazení "Alba", klepnout na libovolné album a pak klepnout na časové období, album do paměti. Chcete-li nejprve vytvořit album, klepněte na "Alba", klepněte na tlačítko "+", zadejte název a vyberte konkrétní fotografie a videa, která chcete v albu

Můžete dokonce klepnout na "Albumy" klepněte na položku "Lidé" a potom klepněte na něčí tvář a vytvořte paměť na základě všech pořízených fotografií, které obsahují danou osobu.

Ať už chcete začít s jakýmkoli zobrazením, přejděte dolů a klepněte na tlačítko "Přidat do paměti" pro vytvoření paměti z této skupiny fotografií. Uvidíte, že paměť obsahující tyto fotografie se objeví ve vaší kategorii Vzpomínky.

Přizpůsobení vašich vzpomínek

Po vytvoření paměti můžete editovat jakoukoli paměť, dokonce i ty, které váš iPhone automaticky vytvoří. Chcete-li upravit fotografie, které obsahuje paměť, klepněte na tlačítko Vybrat v pravém horním rohu obrazovky, klepněte na jednu nebo více fotografií, které chcete odstranit, a potom klepněte na ikonu koše.

Chcete-li upravit video paměti, klepnutím na video ji můžete začít sledovat. Můžete rychle přizpůsobit video výběrem typu hudby - Dreamy, Sentimental, Gentle, Chill, Happy, Uplifting, Epic, Club a Extreme. Můžete také zvolit délku videa klepnutím na možnosti "Krátký", "Střední" nebo "Dlouhý".

Chcete-li video opravdu přizpůsobit, klepněte na tlačítko "Možnosti" v pravém dolním rohu okna. Můžete si vybrat přesný název paměti, hudbu, kterou obsahuje (můžete si také vybrat vlastní skladby), přesné trvání videa a fotografie a videa, které obsahuje paměť.

Jak zachovat vzpomínky nebo Smazat je

Aplikace Fotky automaticky odstraňuje staré vzpomínky, aby vytvořila prostor pro nové. Můžete tomu zabránit a zajistit, aby paměť zůstala kolem, označením za oblíbenou. Chcete-li tak učinit, klepněte na kartu Paměť, přejděte dolů na spodní část obrazovky a pak klepněte na odkaz Přidat do oblíbených položek.

Samozřejmě, když iPhone vymaže starou paměť, neodstraní fotografie nebo videa, které paměť obsahuje - stačí odstranit samotnou paměť

Chcete-li odstranit celou paměť okamžitě, přejděte dolů na spodní část obrazovky a namísto toho klepněte na tlačítko "Vymazat paměť"

Jak sdílet své vzpomínky

Nemůžete sdílet skutečnou paměť (tj. Poslat úplnou paměť někomu jinému), ale můžete sdílet video paměti. Stačí začít sledovat video a pak klepněte na tlačítko "Share" (sdílení) ve spodní části obrazovky. Můžete je sdílet prostřednictvím webové stránky sociálních médií, jako je Facebook, nebo je odeslat přímo někomu prostřednictvím e-mailu nebo aplikace pro rozhovor.

Můžete také sdílet jednu fotografii nebo video v paměti tak, že klepnete na danou fotografii nebo video a poté klepnete Tlačítko "Sdílet".

Vzpomínky nabízejí pohodlný způsob uspořádání fotografií a videí podle události nebo místa a procházení nebo sdílení videozáznamů těchto vzpomínek.


Postupy zrušení nebo odstranění úlohy tisku v systému Windows

Postupy zrušení nebo odstranění úlohy tisku v systému Windows

Některé dokumenty, které tisknete, se zaseknou do fronty tiskárny a nebudou se tisknout další dokumenty. Zde je návod, jak to vyřešit, když k tomu dojde. Ať už používáte místní nebo sdílenou síťovou tiskárnu, někdy tisk nefunguje správně. Pokud jste se pokoušeli vyřešit zjevné problémy s tiskárnou - zaseknutí papíru, papír, nedostatek inkoustu nebo toneru nebo jen restartování tiskárny - je čas obrátit pozornost k tiskovému frontu.

(how-top)

How-To Geek hledá nové spisovatele

How-To Geek hledá nové spisovatele

Myslíte si, že máte perfektní kombinaci znalostí o geek a psaní? Hledáme několik zkušených spisovatelů, kteří se připojí k našemu týmu. POZNÁMKA: Jsme zavřeli zaměstnání od té doby, co jsme původně zveřejnili toto zveřejnění, ale aktualizujeme a znovu zveřejňujeme tento příspěvek, když znovu přijímáme.

(how-top)