cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Co dělat v případě, že Google Daydream Controller se stává při aktualizaci

Co dělat v případě, že Google Daydream Controller se stává při aktualizaci


Pokud máte kompatibilní telefon, Google Daydream je pravděpodobně nejlepší levý způsob přístupu k VR. Je to také nejintutivnější řešení, které nevyžaduje vystřelování stovek dolarů díky pohodlí kompatibilního řadiče

SOUVISEJÍCÍ: Jak nastavit a používat Google Daydream View s telefonem Android

Problémy s bohužel mohou vzniknout vždy a poměrně běžné je Daydream View: kontrolér se nebude správně aktualizovat. Mělo by trvat jen několik minut (nejvíce), než byste mohli aktualizovat řadič, ale někdy to skončí někde v procesu, a to pokaždé, když se pokusíte aktualizaci aplikovat. Zde je několik možných oprav:

Řešení první: Zavřete služby Google VR (zkuste to nejdříve)

Nejdříve přejděte do nabídky Nastavení v zařízení. Zatáhněte dolů oznamovací stín a klepněte na ikonu ozubeného kola. Stojí za zmínku, že používám Pixel XL, takže moje obrazovky mohou vypadat trochu jinak než vaše.

Odtud přejděte dolů na Apps a klepněte na toto menu.

Jakmile jste v aplikaci Apps, Potřebujete klepnout na tlačítko pro přetečení se třemi body v pravém horním rohu a poté na možnost Zobrazit systém. Zobrazí se nejen aplikace, které jste nainstalovali v seznamu, ale také systémové aplikace, které budete potřebovat k přístupu

Dejte vše, co se má načíst, a pak se procházejte, dokud nenajdete "Google VR Services." Klepněte na toto tlačítko

Jelikož se jedná o systémovou aplikaci, nemůžete ji odinstalovat že byste chtěli), ale v podstatě ji můžete zabít klepnutím na tlačítko Vypnout silu. Jděte do toho a udělejte to.

Zobrazí se varování, které vám říká, že aplikace může chybět, což je v pořádku. Už je to špatně. Klepněte na tlačítko OK.

Pokud je aplikace účinně vypnutá, pokračujte a přepněte telefon zpět do zobrazení Daydream View. Tato funkce by měla automaticky znovu otevřít aplikaci Daydream (a tedy službu VR).

Po opětovném připojení ovladače byste měli být vyzváni, abyste zkusili znovu nainstalovat aktualizaci. Všechno by mělo fungovat dokonale tentokrát.

Řešení 2: Začněte přes čerstvé (pokud řešení nefungovalo)

Pokud stále máte problémy s aktualizací regulátoru Daydream, začít znovu od začátku. Je to nešťastné, ale to opravdu netrvá , že bude dlouho a ušetří vám tolik bolesti hlavy.

Pokračujte a přejděte zpět do menu Nastavení> Aplikace a potom znovu skryjte systémové aplikace.

Přejděte dolů a najděte službu Google VR Services a klepněte na ni.

Tentokrát namísto pouhého vynucení zavřete aplikaci, vymažeme všechna data spojená s aplikací a v podstatě ji děláme, jako kdybyste nikdy ji nepoužil. Klepnutím na možnost "Úložiště" můžete začít s tím.

Na této obrazovce klepněte na položku "Vymazat data". Tímto odstraníte veškeré podrobnosti spojené s aplikací včetně mezipaměti. Klepněte na tlačítko "OK" na výzvu.

V tomto okamžiku bych také skočil do nastavení Bluetooth a zrušil spuštění regulátoru Daydream. Najděte jeho položku v nabídce Bluetooth, klepněte na ikonu ozubeného kola a potom na tlačítko "Zapomenout".

Nyní doporučuji restartovat telefon, i když nemusí být technicky nutné. Někdy se však regulátor pokusí znovu připojit k telefonu (a to i přesto, že jste jej nespárovali) a nebude se s telefonem moci znovu připojit. Bluetooth je janky, janky věc, vy.

Jakmile je telefon zpět a běží, pokračujte a pusťte ho na Daydream View, který zahájí celý proces nastavení znovu. Vzhledem k tomu, že v podstatě začínáte čistou břidlicí, tentokrát by vše mělo fungovat dokonale.


Jak odhlásit od personalizovaných reklam od Googlu

Jak odhlásit od personalizovaných reklam od Googlu

Reklamy jsou na internetu nešťastnou nutností - jsou to stránky, které se podobají tomuto, jsou schopny fungovat. Pokud ale najdete personalizované reklamy trochu strašidelné, můžete Google (jednu z největších reklamních sítí v internetu) říct, že přestanou zobrazovat vaše personalizované reklamy. SOUVISEJÍCÍ: 13 věcí, které můžete udělat s aplikací Google Settings on Jakékoli zařízení Android Tímto způsobem místo toho, abyste dostali reklamy na věci, které jste nedávno vyhledávali (nebo podobné položky), můžete vidět zcela nesouvisející neosobní reklamy, které nejsou založeny na vaší historii vyhledávání a prohlížení.

(how-top)

Rychlé vyčistění oprávnění ke službě Facebook

Rychlé vyčistění oprávnění ke službě Facebook

Zakázání povolení třetích stran na Facebooku je rychlejší než kdy předtím díky nové možnosti hromadného odstraňování. Přejděte do Nastavení aplikace, zkontrolujte aplikace, které již nechcete udělit, a poté klikněte na tlačítko "Odebrat". Ukázali jsme, jak před touto aktualizací odebrat aplikace třetích stran z vašeho účtu Facebook, ale odstranění oprávnění pro více aplikace byla zdlouhavá.

(how-top)