cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak mohu nastavit výchozí účet při použití více účtů Google?

Jak mohu nastavit výchozí účet při použití více účtů Google?


Pokud používáte současně více účtů Google, je pravděpodobné, že jeden z nich je ten, který chcete nastavit jako výchozí. Pokud to není výchozí, je to poněkud frustrující; čtěte dále, když ukážeme čtenáři, jak zajistit, aby účet, který chtějí, je výchozí.

Vážený, jak má Google Geek,

Mám několik účtů Google. Mám svůj osobní účet, mám pracovní účet spravovaný společností Google a moje vysoká škola nedávno přešla na systém spravovaný společností Google. Až do několika týdnů, kdykoli jsem načítal obecný nástroj Google, jako je Gmail nebo Kalendář Google, to vždycky selhal v mém osobním účtu Google (ten, který používám nejvíce).

Nyní je ale výchozí můj pracovní účet . Podíval jsem se na každé menu každého jednotlivého účtu Google, který mám na svém panelu Google, tímto způsobem a tímto způsobem a nedokážu najít jednu přepínací, přepínací nebo rozbalovací nabídku, která by mě umožnila určit, který účet by měla být výchozí. Co dává? Prosím, neříkejte mi, že se musím ručně přihlásit a ze všech těchto účtů!

S pozdravem,
Více přihlášení ztraceno

No, se musí odhlásit ze všech vašich účty, ale pouze jednou. Ačkoli to není dobře zdokumentováno, a nikde v konfiguračním palubním panelu nebo menu není dokonce poznamenáno, existuje metoda pro více přihlašování šílenství. Chystáme se vyjet na končetin a předpokládat, že před několika týdny došlo k něčemu, kdy jste se přihlásili z vašich účtů a museli jste se přihlásit (hlavní aktualizace prohlížeče, aktualizace systému Windows, havárie počítače, atd.), a když jste se přihlásili zpět, přihlásili jste se do svého pracovního účtu jako první.

To je skrytý trik, který není příliš dobře zdokumentován: podle toho, jaký účet se přihlásíte nejprve, když používáte víceúčelovou funkci Google, výchozího účtu po dobu, po kterou jste přihlášeni do Googlu. Odhlášení z výchozího účtu přepne výchozí nastavení na další účet v seznamu a odhlášení všech účtů vynuluje celý cyklus tak, aby se další přihlašovací údaje staly novou výchozí hodnotou.

Bylo by hezké, kdyby existovala budoucnost set-as-default funkce, ale v té době si stačí zapamatovat, že se nejprve přihlásíte do požadované výchozí hodnoty.


Máte naléhavou technickou otázku? Napište nám e-mail na adresu a budeme se snažit, abychom odpověděli.


Jak zakázat iCloud Photo Syncing v OS X Photos

Jak zakázat iCloud Photo Syncing v OS X Photos

Společnost Apple konečně vzala obálky z iPhoto nástupce: Fotografie. Dosud je to skvělé, ale nejsme si jisti, že všichni budou nadšeni integrací iCloud. Zde je návod, jak provést úpravy funkcí iCloud ve Photosu nebo je úplně vypnout. Fotografie se již dlouho objevují. Vývoj na platformě iPhoto, který byl od roku 2002 aplikací pro úpravu fotografií a knihovnu Apple, byl ukončen v roce 2014.

(how-to)

Jak nainstalovat Gmail v systému Windows 10

Jak nainstalovat Gmail v systému Windows 10

Pokud používáte systém Windows 10, rádi byste věděli, že je nyní jednoduchý a elegantní způsob zobrazení e-mailů, kontaktů a kalendáře Google pomocí vestavěných aplikací pro obchod, a nikoli pomocí aplikace Outlook.Outlook je skvělý e-mailový klient pro firemní zaměstnance, ale nejsem velký fanoušek pro můj osobní e-mail. Nicméně před Windows 10 jsem

(How-to)