cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak povolit pouze přátelům, aby vás kontaktovali v programu Snapchat

Jak povolit pouze přátelům, aby vás kontaktovali v programu Snapchat


Ve výchozím nastavení umožňuje Snapchat každému, kdo přidá, poslat vám Snaps, což není ideální. Pokud nechcete dostávat zprávy od cizích lidí, je to způsob, jak to změnit, takže Snapchat umožňuje pouze přátelům (lidem, které jste přidali).

Otevřete Snapchat a přejetím prstem nahoru na obrazovce fotoaparátu. Klepnutím na ikonu ozubeného kola se dostanete na stránku nastavení.

Přejděte dolů a pod položkou Kdo může vybrat možnost Kontaktujte mě.

Změňte nastavení z Everyone na Moje přátele.

A to je hotovo. Cizinci na internetu už nebudou moci posílat divné Snaps.


Jak odinstalovat systém Linux se systémem dual-boot z počítače

Jak odinstalovat systém Linux se systémem dual-boot z počítače

Pokud jste nainstalovali Linux na svůj vlastní oddíl v konfiguraci se dvěma bootmi, obvykle není k dispozici žádný jednoduchý odinstalátor, který jej odebere vy. Místo toho budete pravděpodobně muset odstranit své oddíly a opravit zavaděč systému Windows sami. SOUVISEJÍCÍ: 5 způsobů, jak vyzkoušet a nainstalovat Ubuntu na váš počítač Jak odinstalujete Linux závisí na tom, jak nainstalovali jste ho.

(how-top)

Jak vyhledávat a odstraňovat uložená hlasová data služby Google Assistant

Jak vyhledávat a odstraňovat uložená hlasová data služby Google Assistant

Pokaždé, když používáte nástroj Google Assistant, nahrávka příkazu se nahraje do Googlu, a tak dělá to, co dělá. Kopie této nahrávky je také uložena ve vašem účtu Google, pokud ji nepřijímáte manuálně a neodstraníte. SOUVISEJÍCÍ: Nejlepší věci, které Google Assistant může udělat na vašem telefonu Android Takže proč jsou tato data uloženo?

(how-top)