cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak smazat účet LinkedIn

Jak smazat účet LinkedIn


LinkedIn umožňuje smazat váš účet a zcela vymazat váš profil z webových stránek. Pokud byste raději nechali svůj účet otevřený a stačí, aby se tyto nepríjemné e-maily zastavily, můžete zastavit e-maily společnosti LinkedIn - ale je to opravdu jaderná možnost.

Co potřebujete vědět

SOUVISEJÍCÍ: Jak zastavit nepříjemné emaily LinkedIn pro dobré

Jakmile svůj účet odstraníte, ztratíte přístup ke všem datům ve svém účtu. Váš profil zmizí z webových stránek LinkedIn a brzy zmizí z Google, Bingu a jiných vyhledávačů.

Můžete změnit svůj názor do dvaceti dnů a znovu aktivovat svůj starý účet. Ztratíte však všechny vaše členství v seskupení, následující, ignorované a čekající na pozvánky, potvrzení a doporučení.

Před odstraněním účtu si možná budete chtít stáhnout kopii vašich dat LinkedIn. Chcete-li to provést, přejděte na stránku "Požádat o archivaci dat" na webové stránce LinkedIn a klikněte na tlačítko "Požádat archiv".

Jak smazat účet na webových stránkách

Chcete-li svůj účet smazat, navštivte webovou stránku LinkedIn, na ikonu profilového obrázku v pravém horním rohu stránky a klikněte na tlačítko Správa vedle položky Ochrana osobních údajů a nastavení.

Přejděte dolů na stránku účtu a klikněte na odkaz "Zavírání účtu LinkedIn" v sekci Předplatné. Můžete také rovnou jít přímo na stránku Zavřít svůj účet pomocí tohoto odkazu.

Zvolte důvod, proč chcete ukončit svůj účet LinkedIn a poskytnout zpětnou vazbu, kterou chcete poskytnout. Chcete-li pokračovat, klikněte na tlačítko Další.

Zadejte heslo účtu LinkedIn na další stránce a klikněte na tlačítko Zavřít účet a potvrďte, že chcete účet zrušit.

Jak smazat účet na smartphonu

Svůj účet můžete také smazat z aplikace LinkedIn v zařízení iPhone nebo Android nebo z mobilní webové stránky služby LinkedIn v telefonu. Proces je podobný.

Klepněte na ikonu "Me" na navigační liště a potom klepněte na ikonu "Nastavení" ve tvaru ozubeného kola. Klepněte na možnost Zavřít účet na kartě Účet.

Klepněte na tlačítko "Pokračovat" a klepněte na důvod, pro který chcete účet LinkedIn zavřít. Zadejte své heslo účtu LinkedIn a klepněte na "Hotovo". Váš účet bude uzavřen

Jak znovu aktivovat váš účet

Chcete-li účet znovu aktivovat do dvaceti dnů, přejděte zpět na webovou stránku LinkedIn a přihlaste se pomocí e-mailové adresy a hesla svého účtu

Zobrazí se tlačítko "Reaktivovat", které znovu aktivuje váš účet, přestože ztratíte členství v seskupení, následky, ignorované a čekající na pozvánky, potvrzení a doporučení.

Image Credit: Sheila Scarborough


Jak vytvářet a sdílet spolupracující alba ve službě Fotky Google

Jak vytvářet a sdílet spolupracující alba ve službě Fotky Google

Ať už chcete sdílet rodinné fotografie se vzdálenými příbuznými nebo sdílet skupinu přátel nebo dovolenou s přáteli, je snadné vytvořit a sdílet společná alba ve službě Fotky Google. Zatímco neexistuje nedostatek způsobů, jak sdílet fotky mezi svými přáteli, Google Photos nabízí některé docela lákavé důvody, díky kterým je vaše platforma pro sdílení fotografií podle vlastního výběru.

(how-top)

Způsob, jakým operátoři a výrobci způsobují, že váš Android Phone Software je horší

Způsob, jakým operátoři a výrobci způsobují, že váš Android Phone Software je horší

Otevření Androidu je velkým důvodem pro jeho úspěch, ale mobilní operátoři a výrobci telefonů často používají tuto otevřenost, . Otevření systému Android dává výrobcům zařízení a zařízení možnost dělat špatné věci. Platforma Android je úspěšná, protože dopravci a výrobci mohou vyrábět širokou škálu různých zařízení a přizpůsobit svůj software.

(how-top)