cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zakázat iCloud Photo Syncing v OS X Photos

Jak zakázat iCloud Photo Syncing v OS X Photos


Společnost Apple konečně vzala obálky z iPhoto nástupce: Fotografie. Dosud je to skvělé, ale nejsme si jisti, že všichni budou nadšeni integrací iCloud. Zde je návod, jak provést úpravy funkcí iCloud ve Photosu nebo je úplně vypnout.

Fotografie se již dlouho objevují. Vývoj na platformě iPhoto, který byl od roku 2002 aplikací pro úpravu fotografií a knihovnu Apple, byl ukončen v roce 2014. Abychom byli upřímní, iPhoto rostl dlouho v zubech a byl v nouzové potřebě nějakého obnovení, ale zastavil Vývoj znamenal, že Apple měl zřetelné rozdíly mezi operačním systémem desktopu a miliony milionů zařízení iOS.

Nikdy se však nemusíte bát, Fotky, které se neopakují stejným jménem a ikonou se svými protějšky iOS, uzavírá tuto mezery v knihovně fotografií / editaci / sdílení OS X.

Fotografie mají sloužit ke synchronizaci mezi všemi vašimi zařízeními, což znamená, že pokud máte iPad nebo iPhone, budete moci pořídit snímek na jednom z těchto , a automaticky se objeví ve vaší knihovně fotografií Mac a naopak.

To znamená, že pokud používáte pouze Mac a nevlastníte si zařízení iOS, nebo máte na vašem Macu věci, které nechcete ke sdílení s aplikací iCloud, pravděpodobně budete chtít vypnout nebo změnit fotografie i Cloud options

Vypnutí nebo změna sdílení fotografií iCloud v OS X

Existují dva způsoby, jak vypnout nebo alespoň snížit sdílení fotografií iCloud. Nejprve otevřete "Systémové předvolby" a klikněte na ikonu "iCloud".

Možnosti iCloud umožňují zakázat libovolný počet funkcí, které jsou připojeny k vašemu účtu iCloud a synchronizovány. Chcete-li zakázat synchronizaci iCloud, zrušte zaškrtnutí políčka vedle položky Fotky.

Alternativně klikněte na tlačítko "Možnosti ..." pro jemnější ovládání synchronizace fotografií iCloud.

Zde vidíte vaše volby. Můžete vypnout automatické nahrávání a ukládání, vypnout fotografický stream (v případě, že používáte zařízení bez knihovny iCloud Photo Library) a můžete zakázat sdílení fotografií iCloud, takže vaše fotoalbum nemůžete sdílet s jinými lidmi.

Možnosti iCloud Photo obsahují vysvětlení, abyste věděli, co každý z nich dělá.

Neměli byste mít příliš mnoho potíží s tím, že tyto věci vyřešíte a Apple vysvětluje každou možnost poměrně dobře. Máme podezření, že poměrně málo uživatelů to učiní jako záležitost "all-or-nothing" (zapnuto / vypnuto).

K těmto možnostem můžete přistupovat také ze skutečné aplikace Fotografie (v Preferencích, Command + další možnost, která bude skutečně zajímavá pro mnoho uživatelů Mac s přeplněnými pevnými disky.

V části "Knihovna iCloud Photo Library" se můžete rozhodnout, jak jsou položky uložené na počítači Mac. Chcete-li na Macu ukládat originální fotografie a videa (plné rozlišení), vyberte možnost "Stáhnout originály na tento Mac".

Chcete-li "Optimalizovat úložiště Mac", budou uložena vaše položky s plným rozlišením v iCloud, zatímco originály budou uloženy pouze na vašem Macu za předpokladu, že máte dostatek místa na disku.

Pokud chcete pozastavit synchronizaci knihovny fotografií iCloud, klikněte na tlačítko "Pause for one day". porozumění tomu, jak Fotografie sdílejí a synchronizují fotografie a videa s iCloud, což znamená, že si můžete ponechat své fotografie na vašem Macu a sdílet je jinými prostředky, pokud iCloud nenapadne vaše fantazie.

Zatímco je vypnutí zřejmě zhoršuje pohodlí pokud budete používat synchronizaci vaší fotografické knihovny ve všech svých zařízeních, pokud používáte pouze Mac nebo stolní počítač Mac, možná nebudete muset mít vše, co je uloženo na iCloud (nebo je možná chcete zálohovat do jiného úložiště v cloudu poskytovatel). V každém případě, pokud jeden den přidáte do mixu iPhone nebo iPad, vždy můžete synchronizaci iCloud znovu zapnout.

Doufáme, že tento článek byl nápomocný každému, kdo by mohl začít s fotografiemi v systému OS X. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo připomínky, které se chcete s námi podělit, udělte prosím čas a nechte své připomínky v našem diskusním fóru.


Rychlé otevření nedávných aplikací a dokumentů s touto skrytou funkcí Mac

Rychlé otevření nedávných aplikací a dokumentů s touto skrytou funkcí Mac

Pravděpodobně máte na Macu spoustu aplikací a dokumentů, ale přístup k několika velmi často. Tento malý terminálový příkaz přidává užitečnou, ale skrytou funkci: nabídka s jedním kliknutím pro přístup k vašim nedávným aplikacím a dokumentům přímo z vašeho doku. SOUVISEJÍCÍ: Jak přizpůsobit a vyladit dokovací stanici Mac Tam jsou spousty způsobů, jak přizpůsobit a vyladit váš Macův dok, ale při kontrole úžasného seznamu výzvy příkazového řádku OS X jsme našli skrytý klenot.

(how-to)

Jak zobrazit karta Vývojář na pásu karet v programech sady Office

Jak zobrazit karta Vývojář na pásu karet v programech sady Office

Jak název napovídá, karta "Vývojář" v aplikacích sady Office umožňuje vytvářet aplikace pro použití s ​​aplikacemi Office, psát makra , spusťte makra, která jste dříve zaznamenali, použijte příkazy XML a ovládací prvky ActiveX, použijte ovládací prvky formuláře a ve výchozím nastavení nejsou k dispozici.

(how-to)