cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak nastavit svůj Facebook účet k vymazání nebo zapamatování si na vaši smrt

Jak nastavit svůj Facebook účet k vymazání nebo zapamatování si na vaši smrt


Mnoho otázek se objevuje, když člověk zvažuje své poslední dny. Kam půjdeme? Existuje opravdu posmrtný život? Co se stane s mým účtem na Facebooku?

Dobře, takže ten poslední je zřejmě na seznamu priorit, ale je to něco, na co myslet.

Není to příjemný problém, ale je to nutné. Když zemřete, vaše online dědictví žije. Jediná otázka zní: je to, jak si opravdu chcete vzpomenout? Naštěstí vám Facebook nabízí dvě možnosti pro takovou možnost. Můžete buď smazat svůj účet, když zemřete, nebo si ho necháte uvědomit.

Zapamatování vašeho Facebook účtu

Když si připomenete svůj účet, necháte někoho, komu důvěřujete, aby se ujistil,

Zapamatování účtu umožňuje přátelům a rodině se shromáždit a sdílet vzpomínky na vás a má některé klíčové rysy.

  • Vaše jméno bude mít vedle sebe slovo "Remembering". vaše nastavení ochrany osobních údajů to dovolí, přátelé budou moci sdílet vzpomínky na vaší časové ose.
  • Veškerý obsah, který jste dříve sdíleli, zůstane viditelný pro zamýšlené publikum.
  • Uložené profily se nezobrazí veřejně, jako například v připomenutí narozenin , inzeráty, návrhy lidí, které byste mohli znát
  • Váš účet bude v zásadě uzamčen, což znamená, že se nikdo nemůže přihlásit.
  • Pokud jste byl jediným správcem stránky, bude odstraněn, pokud Facebook obdrží platnou žádost
  • Chcete-li nastavit svůj účet tak, aby i Po příchodu můžou být tlumočeny, musíte jmenovat starší kontakt. Bylo by to jakéhokoli přítele nebo člena rodiny, kterému důvěřujete, aby vaše přání vyhovovalo.

Chcete-li nastavit starší kontakt, nejprve otevřete Nastavení a klikněte na "Zabezpečení" a potom na "Starší kontakt". jmenovat přítele, aby sloužil jako váš starší kontakt.

Starší kontakt nebude mít tyto nové pravomoci, dokud nebude váš účet oficiálně připomenut, který musí někdo po vás zemřít. jméno, datum úmrtí a případně nějaký důkaz, jako je odkaz na nekrolog nebo kopii vašeho úmrtního listu. Jakmile si to uvědomíte a váš účet je zaznamenán, váš starší účet bude informován o tom, že může mít tendenci k vašemu účtu.

Odstranění vašeho účtu Facebooku po usmrcení

Jednodušší možností je vymazání účtu po ukončení vašeho zániku. To není totéž jako jeho deaktivace. Když je odstraněn, všechno zmizí.

Chcete-li to provést, otevřete nastavení zabezpečení, klikněte na "Legacy Contact" a poklepejte na "Vyžádat smazání účtu."

Pokud změníte názor, Facebook neporušený.

Po usmrcení někdo bude muset Facebook upozornit, což může udělat pomocí zvláštního formuláře žádosti. Nejlepší je, abyste někoho jmenovali, bez ohledu na to, zda se jedná o váš starší kontakt, aby se o tuto záležitost postaral. Ujistěte se, že jim sdělíte své přání, jakým způsobem by se měl zpracovat váš účet ve službě Facebook. Bez ohledu na to, pokud si přejete vymazání, mělo by se postarat o to, jakmile si Facebook uvědomí, že jste pryč.

Je to samozřejmě nepříjemná téma, kterou musíte diskutovat, ale je to důležité. Mnoho lidí si může myslet, že mají věci, pokud jde o jejich majetek, například o tom, jak bude váš majetek rozdělen nebo komu bude převzít kontrolu nad vašimi záležitostmi, ale jen málo lidí může zvážit, co se stane s vašim posmrtným životem online. , zaznamenáním nebo vymazáním vašeho Facebook účtu zajistíte, že se s ním zachází podle vašich přání, místo toho, že byste ho nechali uplynout.


Jak ovládat Plex Media Center s Amazon Echo

Jak ovládat Plex Media Center s Amazon Echo

Plex Media Center je úžasné a hlasové ovládání je úžasné ... takže co může být lepší než kombinace obou? Díky nové dovednosti Alexa můžete nyní vydávat jednoduché hlasové příkazy k vaší Amazon Echo a ovládat přehrávání médií na vašem Plex Media Serveru. To, co potřebujete Není tak rychlé: Budete potřebovat více než jen Plex a Echo to udělat.

(how-top)

Jak zabránit určitým aplikacím zobrazovat obsah ve vyhledávači na vašem iPhone

Jak zabránit určitým aplikacím zobrazovat obsah ve vyhledávači na vašem iPhone

Jak se iPhone zvětšil, vyhledávání Spotlight bylo mnohem užitečnější. Nyní, když něco hledáte, Spotlight také prohledá obsah vašich aplikací (pokud je vývojář aktivován). SOUVISEJÍCÍ: Jak používat Spotlight Search na vašem iPhone nebo iPad I když to může být užitečné, mohlo by to také znamenat, že obsah aplikací, které si dříve necháte soukromý, se může objevit.

(how-top)