cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Proč iPhone Location Services může být mnohem užitečnější než si myslíte

Proč iPhone Location Services může být mnohem užitečnější než si myslíte


s firmami, jako je Facebook ocitli v horké vodě nad jejich neustálé používání GPS uvnitř vašeho smartphonu, jsme se rozhodli, že nastal čas dát máte několik dalších důvodů, proč služby pro lokalizaci nejsou tak hanebné, jako byly zveřejněny v médiích.

Poznámka: To neznamená, že byste měli pouze povolit služby určování polohy pro každá aplikace - když udělíte aplikaci přístup k vaší poloze, potenciálně to ublíží životnosti baterie a dáváte společnosti nějaký přístup k vaší poloze, která může být použita k cílení na reklamy. Takže budete chtít provést pečlivě výběr.

Můžete je použít, abyste pomohli s groceries

Zapomněli mléko znovu, i když to bylo napsáno přímo na seznamu? S pomocí Připomenutí, můžete si být jisti, že se nic zanechal díky málo známého umístění služby, která bude připojit konkrétní umístění na libovolnou položku jste schoval v aplikaci.

Řekněme, že máte v plánu jít do Safeway později ten den a chtějí k němu připojit seznam potravin. Začněte vytvářením seznamu v aplikaci Připomenutí (znovu najdete na domovské obrazovce) a poté vyberte malou ikonu "i", která se zobrazí vedle prvního záznamu v itineráři. Odtud se dostanete na následující obrazovku:

Jakmile procházíte touto stránkou, přejděte dolů na možnost "Připomenout mě na místě" a zadejte umístění, které chcete přiřadit danému úkolu.

Pokud bude úspěšné, připomínka by měla mít ukazatel těsně pod ním, který vypadá takto:

Po zadání adresy budete mít také možnost změnit, zda je připomenutí odesláno, když je telefon detekován jako přijde na cíl, nebo může být posunut zpět, aby se ozval pouze zvonění, když vidí, že jste již odešli. To je skvělé pro věci, jako je toto mléko, protože se ujistěte, že vyzdvihnete vše, co potřebujete dříve, než jste tak daleko, že už to ještě nestojí za cestu zpět.

Mohou najít vaše přátele ve snapu

Díky k vlastnímu vlastnímu vlastnímu zařízení Apple "Find My Friends", můžete využít služeb určování polohy pro nalezení kamarádů kdekoli na světě, stejně jako pro vysílání vaší vlastní polohy buď prostřednictvím aplikace, nebo prostřednictvím jednotlivých textových zpráv.

To začněte sdílet svou polohu v sekci Najít přátele, jednoduše otevřete aplikaci z domovské obrazovky a po zobrazení dotazu na oprávnění klikněte na tlačítko "Povolit". Nyní kdokoliv, kdo přidal do svého účtu, bude moci rychle nahlédnout na to, kde jste ve světě, aniž byste museli po telefonu dostat celou věc.

Aplikace může být také použita k vytvoření automatického úkolu který bude text specifickou osobou nebo skupinou lidí, když váš telefon zjistí, že jste opustili určitou oblast, například doma. Chcete-li nastavit, co Apple nazývá „Geofence“ jazyce zadáním Find My Friends aplikaci, a klepnutím na ikonu „Me“ v dolní části obrazovky.

Poté zvolte „Informovat Friends“, která bude přejděte na tuto stránku:

Vyberte možnost "Ostatní" a zadejte adresu. Jakmile to uděláte, uvidíte, že se objeví kruh, který může být upraven tak, aby seděl právě kolem vašeho domu, a to až do velikosti města, v němž žijete, pokud někdo chce vědět, jakmile jste začali po cestě po telefonu.

Jakmile telefon zjistí, že jste opustili předem určenou Geofence, někdo v seznamu upozornění obdrží text, který mu dovolí vědět, že jste na cestě! (A stejně jako u triku připomenutí, můžete přepínat to mezi přijedou nebo odjedou za chodu)

Nechat na pravý čas, pokaždé

SOUVISEJÍCÍ:. Jak vypnout Facebook Messenger je sledování polohy (pokud je zapnuto)

Mějte zasedání zubaře v 11 hodin, ale schůzku v kanceláři u 12, ale nejste si jisti, jak dlouho může trvat, než se vše zabalí a dostanete se včas? , díky funkci Time to Leave v aplikaci Kalendář iPhone můžete být přesvědčeni, že bez ohledu na to, jak dlouho strávíte v křesle, jak se vaše zuby vyvrtá, bude váš telefon připraven k ovlivnění provozu a času cestování, v okamžiku, kdy byste měli odjet bez přeskakování.

Při příštím spuštění události, kterou určitě nemůžete pozdě, přidejte místo při jeho zadání do kalendáře:

Dále zkontrolujte, zda je v nastavení nastaveno nastavení "Čas odchodu" aplikace. Chcete-li vyhledat tento přepínač, nejprve spusťte zadání aplikace Nastavení. Jakmile se zde objevíte, přejděte dolů na položku "Pošta, kontakty a kalendáře" a vyhledejte volbu "Výchozí časy výstrahy".

Normálně bude tato volba zapnuta ve výchozím nastavení, ale někdy může být zakázána určitými oprávněními v části Omezení.

Zapněte tuto funkci a při příštím příštím akcí Kalendář se váš telefon automaticky naplánuje odeslat oznámení o několik minut před časem, který bude vyžadovat, aby se tam dostal s aktuálním provozním datem Apple Maps

Správa lokalizačních služeb s ochranou osobních údajů

SOUVISEJÍCÍ: Jak spravovat oprávnění k aplikacím na vašem iPhone nebo iPadu

Samozřejmě, že ne všechny aplikace jsou vytvořeny stejné a existuje ještě několik, které zbytečně dávají GPS do práce, když nehledáte.

Ujistěte se, že vaše baterie vydrží tak dlouho možné, můžete nezávisle spravovat, které aplikace mají přístup k vaší poloze a které jsou blokovány z jejího zapnutí pomocí nabídky Ochrana osobních údajů v aplikaci iPhone Settings. Chcete-li to provést, začněte otevřením nastavení a přejděte na kartu Ochrana osobních údajů.

Jakmile se zde objeví karta přímo na vrcholu označeném jako "Služby určení polohy".

Klepněte na toto tlačítko a vy budete přejděte na následující obrazovku:

Zde můžete úplně vypnout Lokalizační služby jako celek pomocí jednoho přepínače nebo spravovat, které aplikace mohou tuto funkci používat případ od případu. To je užitečné, pokud se ocitnete často v aplikaci Mapy, ale nechcete, aby jiné méně spolehlivé aplikace dostaly své rukavice na vaše GPS informace, aniž by o tom věděli.


"Jsou to výtok na baterii "Nebo" napadají vaše soukromí "jsou dvěma nejčastěji sputtered argumenty proti udržování lokalizačních služeb povoleno, a jistě, to by mohlo být dobré zakazovat Facebook mít přístup k vaší poloze po celou dobu. A to je na mysli, kromě několika málo vybraných případů, kdy aplikace typu nečestných uživatelů překračuje své přivítání. Umístění se může stát užitečným a užitečným doplňkem užitečných funkcí arzenálu vašeho smartphonu.


Jak zabránit Facebooku, aby vám ukázala

Jak zabránit Facebooku, aby vám ukázala "Na tento den" Vzpomínky (dočasně, nejméně)

Funkce Facebook "Na tento den" může být přinejmenším nepříjemná a na Většinou to může způsobit bolestivé vzpomínky, které nemusí být nutně nutné navštívit. Zde je způsob, jak tuto funkci vypnout po dobu nejméně jednoho roku. Nebudeme lhát, nemáme rád funkci "Na tento den" a Facebook byl pozoruhodně tón hluchý o tom.

(how-to)

Proč vyprázdnění místa na disku zrychluje počítače?

Proč vyprázdnění místa na disku zrychluje počítače?

Když se dozvíte víc o počítačích a jak fungují, občas narazíte na něco, co zřejmě nemá smysl. S tímto vědomím vyprázdní místo na disku skutečně rychlost počítačů nahoru? Dnešní příspěvek SuperUser Q & A má odpověď na otázku, která se týká zmateného čtenáře. Dnešní zasílání dotazů a odpovědí nás přichází s laskavým svolením SuperUser - subdivize Stack Exchange, což je komunita řízená seskupení webových stránek Otázky a odpovědi.

(how-to)