cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Zjistěte, jestli váš šéf dokáže stáhnout Vaše slack DM

Zjistěte, jestli váš šéf dokáže stáhnout Vaše slack DM


Neříkejte nic na Slackovi, že neřeknete tváři vašeho šéfa, protože existuje šance, že si může stáhnout všechno - dokonce vaše miniaplikace.

Minulý týden společnost Slack změnila politiku, což znamená, že vlastníci Slack Workspace, kteří platili za plán Plus, mohou nyní stáhnout veškerou historii zpráv, včetně přímých zpráv mezi vámi a vašimi spolupracovníky. To bylo možné předtím, ale zaměstnanci byli upozorněni, když se to dělo. To už neplatí, což znamená, že váš šéf by mohl číst, že jste o něm hovořili hlupákovi právě teď . Tady je můj přítel Bryan Clark, který píše o dalším webu:

Slack zabíjí starou nástroj a nahradit ho takovým, který by zákazníkům umožnil přístup k libovolnému, co by chtěl, včetně obsahu DM a soukromých kanálů - a to bez oznámení zaměstnanců. Ale to neplatí pro všechny. Rychlá kontrola nastavení pracoviště vás upozorní na to, jak máte strach, že potřebujete být o nových změnách.

Bryan poukazuje na to, že uživatelé kliknou na šipku dolů v levém horním rohu v části Slack (Slack) a pak na tlačítko Customize Slack (Přizpůsobit uvolnění). Odtud přejděte do nabídky Menu> Pracoviště a přejděte dolů a přejděte dolů dolů. Pokud vaše pracoviště používá "Standardní" nebo "Volný" plán, váš šéf nemůže stáhnout Vaše DM bez svolení všech zaměstnanců. Pokud je vaše pracoviště "Plus" plán, váš šéf si může stáhnout vaše DM. Oh, oh.

Samozřejmě není nic, co by pozastavilo vášho šéfa od pozdějšího upgradu na Plus, takže je asi dobrý nápad, když neřeknete Slackovi, že neřeknete každému, s kým pracujete. Pokud je třeba drby, zvažte použití jiné služby.


Rychlejší vypnutí systému Windows

Rychlejší vypnutí systému Windows

Počítače se systémem Windows by měly vypnout poměrně rychle - pokud nedojde k problému způsobujícímu zpoždění vypnutí. Zde je návod, jak urychlit vypnutí počítače. Zajistěte, aby systém Windows nevymaže váš soubor stránky při vypnutí SOUVISEJÍCÍ: Co je to soubor stránky systému Windows a měl byste jej vypnout?

(how-top)

Jak obnovit tovární nastavení Chromebooku (i když se nebude spouštět)

Jak obnovit tovární nastavení Chromebooku (i když se nebude spouštět)

Chromebooky lokálně synchronizují data, takže budete chtít tyto osobní údaje prodávat při prodeji nebo předávání Chromebooku . Můžete také přeinstalovat systém Chrome OS - obzvláště užitečné, pokud jste se v režimu vývojáře vrátili. Provedení obnovení továrního nastavení vymaže všechna lokální data uložená v Chromebooku - například soubory uložené ve složce Stažení.

(how-top)