cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zabránit někomu jinému při nákupu zboží s vaším Amazon Echo

Jak zabránit někomu jinému při nákupu zboží s vaším Amazon Echo


Amazon chce, abyste Alexa koupil věci pouze hlasovým příkazem. Zní to užitečné, dokud si neuvědomíte, že všichni z vašeho černého klobouku mohou hosté na reportéři v televizi objednat věci z vašeho účtu. Zde je návod, jak se ujistit, že nikdo jiný, než můžete koupit věci na Amazonu s vašou ozvěnou.

Alexa hlas nákupu používá Amazon je 1-Click objednávání nastavení. Můžete si vybrat, že budete mít Amazon standardní platební metodu a adresu, na kterou chcete odeslat, takže stačí kliknout na jedno tlačítko a objednat si nové věci. Zatímco to je výhodné, není to nutně něco, na co vždy chcete. Pokud jste nikdy nenastavili objednávání na 1klik, Alexa nebude moci koupit věci. Může přidat položky do vašeho nákupního košíku pro Amazon, ale budete muset navštívit aplikaci nebo webové stránky Amazonku, abyste dokončili objednávku.

Pokud jste povolili objednávání na 1 klepnutí, máte několik možností, jak se chránit před neoprávněných nákupů. Chcete-li spustit, otevřete aplikaci Alexa v telefonu a klepněte na tlačítko nabídky v pravém horním rohu a potom klepněte na položku Nastavení.

Přejděte dolů, chcete-li vyhledat "Voice Purchasing" a klepněte na něj.

máte dvě možnosti k ovládání nákupů. První, nejjednodušší volbou je úplné vypnutí hlasového nákupu. Pokud si nikdy ne objednat věci s hlasovými příkazy, ale stále máte nastaveno 1-klepnutí na objednávku, měli byste tuto přepínač zakázat, aby nikdo nemohl náhodně koupit věci z vašeho účtu.

Alternativně, pokud chcete koupit věci s Alexou, ale nechcete, aby vám někdo jiný zablokoval váš účet, můžete povolit 4místný potvrzovací kód. Tento kód bude vysloven nahlas, takže to nebudete chtít říct před někoho, koho nesouhlasíte s vaším účtem Amazon, ale měl by zastavit televizor, aby nechtěně objednal něco, nebo vaši přátelé hrát žert. Jednoduše zadejte čtyřmístný kód do pole a klepněte na tlačítko "Uložit změny".

Jak Amazon upozorňuje na tuto obrazovku, váš potvrzovací kód se objeví ve vaší historii v aplikaci Alexa, takže není to nejbezpečnější věc na světě . Přesto je lepší než nechat někoho ve vaší obývacím pokoji koupit, co chtějí, na desetník.


Jak

Jak "Odložit" někoho na 30 dní na Facebooku

Dosud nebyl způsob, jak dočasně odstranit někoho ze vašeho News Feed na Facebooku. Mohli byste někdo zablokovat nebo nepoužívat, ale toto bylo trvalé řešení. Pokud jste chtěli vidět své příspěvky znovu, měli byste je záměrně vrátit a odblokovat nebo je znovu vrátit. SOUVISEJÍCÍ: Jak vyčistit Facebook News Feed jen pár klepnutím Nedávno Facebook představil funkci Snooze, která umožňuje skrýt někoho ze zdroje zpráv po dobu 30 dní.

(how-top)

Postup při vytváření vlastního počítače Část čtvrtá: Instalace systému Windows a načítání ovladačů

Postup při vytváření vlastního počítače Část čtvrtá: Instalace systému Windows a načítání ovladačů

Stejně jako konfigurace systému BIOS byla instalace nové verze systému Windows trochu choulostivá, ale tyto dny to bylo úžasně efektivní. Pro většinu z nich jednoduše postupujte podle instrukcí na obrazovce, ale pokud se uvíznete, můžete tuto stránku nechat otevřenou. Než začneme: nezapomeňte připojit ethernetový kabel k základní desce, pokud jste nemáte adaptér Wi-Fi.

(how-top)