cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak odstranit někoho ze seznamu přátel ve službě PlayStation

Jak odstranit někoho ze seznamu přátel ve službě PlayStation


Je skvělé, že můžete přidávat své přátele na PlayStation. Můžete vidět, co dělají ostatní, jaké hry jste hráli, a dokonce i v některých případech hrát společně. Dokud tato osoba není někdo, s nímž chcete hrát dál, to znamená. Nyní je čas je odstranit.

SOUVISEJÍCÍ: Jaký je rozdíl mezi platformami PlayStation 4, PlayStation 4 Slim a PlayStation 4 Pro?

Nejde jen o zbaveni lidí, , samozřejmě - někdy stačí vyčistit dům. Nebo jste snad omylem přidali někoho. Bez ohledu na důvod, je spravování uživatelů v seznamu přátel velmi jednoduchým úkolem, byť mírně složitým, protože každý uživatel musí být spravován individuálně a neexistuje způsob, jak hromadně odstranit uživatele (mělo by to být něco, co chcete dělat).

Chcete-li začít, musíte nejprve přeskočit do seznamu přátel. Toto by mělo být třetí položka v panelu akcí.

Odtud se podívejte do seznamu přátel, dokud nenajdete osobu, kterou chcete odstranit. Klepnutím na jejich jméno v seznamu zobrazíte jejich profil.

Na profilu přejděte na tři body a klepněte na tlačítko X na ovladači.

Zobrazí se dvě možnosti: "Odstranit z přátel" a "Blokovat". Pokud vše, co chcete udělat, je odstranit ze seznamu, vyberte první možnost. Pokud vás opravdu rozrušilo, můžete si vybrat "Blokovat", abyste je nemuseli v žádném případě ovlivňovat. Další informace o blokování uživatelů a co to znamená, najdete zde.

Zobrazí se obrazovka s potvrzením dotazu, zda jste si jisti, že to, co chcete dělat. Zvolte "OK" pro potvrzení. Poof- jsou pryč.

Chcete-li jít o krok dále a skutečně zablokovat uživatele, vyberte tuto možnost z rozbalovací nabídky

, zobrazí se okno s potvrzením, ale tentokrát je také možnost vidět, co znamená blokování.

Když kliknete, zobrazí se vše, co nemůže provést s tímto uživatelem, jakmile je zablokováno.

Pokud jste klikli na toto menu, kliknutím na tlačítko "OK" se vrátíte zpět na obrazovku hlavního bloku. Pokud jste si jisti, že to je to, co chcete udělat, potvrďte jej kliknutím na "Blokovat." Hotovo.

Poznámka: Žádné písmeny nebyly odstraněny nebo zablokovány při psaní tohoto příspěvku


Nahrávání videa 4K na iPhone

Nahrávání videa 4K na iPhone

Pokud máte iPhone 6 nebo novější, můžete změnit rychlost a rozlišení, při kterých váš telefon zachycuje zaznamenané video a zpomalené video. Pokud dáváte přednost použití méně úložného prostoru a opravdu se díváte pouze na vaše videa v telefonu, nižší rozlišení vám může pomoci ušetřit místo. Pokud chcete zachytávat vyšší rozlišení (například 4K) nebo plynulejší video (například 60 snímků za sekundu), narůstání nastavení způsobí určitý úložný prostor, ale může to být pro vás.

(how-top)

Jak odinstalovat aplikace na počítači Mac: Vše, co potřebujete vědět

Jak odinstalovat aplikace na počítači Mac: Vše, co potřebujete vědět

Odinstalování aplikace na počítači Mac je tak snadné, možná si dokonce neuvědomujete, jak to udělat: stačí přetáhnout ikonu aplikace ze složky Aplikace do koše. Ale co o aplikacích, které nemají zkratky, vestavěné systémové aplikace a další rohové případy? To pokryje většinu situací, ale ne všechny. Tato metoda zanechává například nějaké nevyžádané věci, ale je to většinou v pořádku, že tam necháte.

(how-top)