cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zastavit Netflix z automatického přehrávání další epizody

Jak zastavit Netflix z automatického přehrávání další epizody


Funkce Netflix "Post-Play" je primárně zaměřena na sledování záblesku. Je to pěkné, když se chystáte na všech pět roků Breaking Bad, ale pokud nepoužíváte televizor v maratonových 18hodinových sezeních, může to být nepříjemné. Naštěstí je můžete vypnout.

Nechápejte nás špatně, všichni jsme spadli do portlandského - jen-jeden-více-epizoda pasti, a to je důvod, proč Netflix autoplaying schopnosti jsou tak geniální. Ukázalo se však, že nechceme vždy sledovat celou sérii v jednom zasedání. Někdy si rádi vybíráme a vybíráme epizody podle jejich individuálních zásluh, a to nejen proto, že jsou další ve frontě, nebo možná jen chceme sledovat jednu epizodu a pak něco jiného.

Ať už jsou vaše konkrétní potřeby a chcete, Pokud se nezobrazí "Post-Play", můžete ji vypnout, i když to není úplně praktické.

Vypnutí funkce Post-Play

Zakázání funkce Post-Play není něco, co můžete dělat náhodně. Ve skutečnosti, pokud nevíte, zda existuje možnost nebo ji hledáte, možná ji nikdy nenajdete. To je proto, že Netflix ji zakopne v nastavení vašeho účtu, což znamená, že musíte používat Netflix.com.

SOUVISEJÍCÍ: Jak ovládat video streamy Chromecast z více zařízení

změnu profilu prohlížení, je to univerzální, což je také nevýhoda, protože při příštím odebírání z libovolného zařízení a chcete, aby se věci automaticky přehrály, musíte to znovu povolit.

Chcete-li začít, přejděte na stránku Netflix.com pomocí vašeho prohlížeče volby. V rozevírací nabídce vedle názvu v pravém horním rohu klikněte na možnost "Váš účet" z možností.

Dále na obrazovce Můj účet vyhledejte položku "Můj profil" a klikněte na "Nastavení přehrávání".

Možnosti nastavení přehrávání jsou velmi jednoduché. První je místo, kde můžete určit využití dat na obrazovce. výchozí nastavení je "Auto".

V nastavení nastavení dat zrušte zaškrtnutí políčka vedle možnosti "Přehrát další epizodu automaticky" a poté klikněte na tlačítko Uložit.

Další věc, kterou musíte udělat, je znovu načíst všechny aplikace, připojte se k účtu, což znamená, že pokud je to nutné, ukončete jej a znovu jej otevřete.

V systému iOS poklepejte dvakrát na tlačítko Domů a přetáhněte aplikaci Netflix směrem nahoru a znovu ji otevřete.

V systému Android klepněte na tlačítko Přehled a přesuňte prstem a zavřete aplikaci Netflix a znovu ji otevřete.

Jelikož je služba Post-Play nyní zakázána ve všech vašich zařízeních, v jiných počítačích, herních konzolách atd., pokud chcete sledovat další epizodu, budete muset fyzicky klikněte na tlačítko přehrávání. Také se můžete vrátit k procházení Netflixu nebo sledovat jinou epizodu z této série

Chcete-li znovu aktivovat funkci Post-Play, jednoduše zopakujte výše popsané kroky a znovu proveďte kontrolu v nastavení přehrávání.

Bylo by mnohem pohodlnější pokud bychom mohli zapnout a vypnout službu Post-Play na základě aplikace. Nastavení aplikace Netflix je však smutné Spartan. Možná nejlepší řešení je vytvořit druhý profil a pak jej vybrat, pokud chcete automaticky přehrát všech deset sezón Přátel.

Zatímco si myslíme, že Post-Play má smysl a je hezké mít, je dobré, můžeme také omezit pokušení zvyknout si vybírat a vybrat si vlastní hodinky. Máte dotaz nebo komentář, který chcete přidat? Zanechte prosím vaše připomínky v našem diskusním fóru


Jak sdílet kalendář Google

Jak sdílet kalendář Google

Kalendář Google je skvělá aplikace. Mám k němu přístup z jakéhokoli počítače, synchronizuje se s mým smartphonem, synchronizuje se s mou e-mailovou aplikací a mnoho dalšího. Je to jednoduché použití a má spoustu funkcí. Jedna z hezkých funkcí, která jsem v poslední době začala používat, je sdílení kalendáře Google.Když sdílíte kalendář Google, mů

(How-to)

Jak přenést kontakty mezi účty Google

Jak přenést kontakty mezi účty Google

Google neumožňuje automatickou synchronizaci kontaktů mezi dvěma různými účty Google. Místo toho budete muset provést manuální dvoufázový proces, při kterém budete exportovat své kontakty z jednoho účtu do souboru hodnot CSV (CSV) a potom importovat kontakty z tohoto souboru do druhého účtu. Zde je návod, jak to udělat.

(how-to)