cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zabránit sledování aplikací společnosti Samsung z zobrazení oznámení

Jak zabránit sledování aplikací společnosti Samsung z zobrazení oznámení


Pokud máte telefon Android, měli byste si být vědomi oprávnění, která byla vašim aplikacím udělena. Neexistuje žádný důvod, proč by se aplikace pro kalkulačky mohla připojit k webu. V aplikaci Galaxy Note 8 (a pravděpodobně i v dalších telefonech) Samsung automatizoval tento proces pomocí nástroje nazvaného App Permission Monitor, který vás upozorní, pokud aplikace používají oprávnění, které je obzvláště důležité nebo mimo jeho běžný provozní rozsah.

Je to opravdu dobrý nápad! Ale někdy to dělá nepříjemné. Například používám aplikaci nazvanou bxActions pro opětovné použití tlačítka Bixby v poznámce 8 pro zapnutí baterky. Vzhledem k tomu, že kontrolka LED je technicky součástí kamery telefonu, musí použít povolení zařízení Android pro zapnutí LED. Monitorování oprávnění aplikace si myslí, že by mohlo být nebezpečné, a pošle mi oznámení o tom ... vždy, když používám tlačítko pro zapnutí baterky. Který je ve skutečnosti mnohem častěji, než skutečně používám fotoaparát.

Pokud máte aplikaci, která neustále používá jedno z těchto oprávnění a vypne monitor, postupujte podle pokynů, jak ji deaktivovat ... nebo alespoň řekněte,

Přejděte do hlavní nabídky telefonu Nastavení pomocí zástupce nebo ikony ozubeného kola v odstínu oznámení. Klepněte na "Uzamknout obrazovku a zabezpečení".

K dolní části seznamu (alespoň v poznámce 8) je položka označená jako "Monitor oprávnění aplikace". Chcete-li tuto funkci úplně vypnout, poklepejte na přepínač vedle. Ale jak jsem řekl, možná byste to nechtěli - je užitečné, když se podíváte na potenciálně nepochopitelné aplikace. Pro jemnější zrnitost klikněte na tlačítko "Monitor oprávnění aplikace" namísto přepínače.

Na této obrazovce můžete monitor vypnout nebo zapnout pro všechny aplikace s přepínačem v horní části nebo nastavit aplikaci Monitor oprávnění ignorovat konkrétní aplikace, kterým důvěřujete. Nastavte přepínač vypnout (šedý), pokud nechcete, aby monitor odesílal oznámení, pokud je aplikace používána. Chcete-li ještě konkrétnější ovládání, klepněte na jméno aplikace namísto přepínače a můžete povolit nebo zakázat funkci monitoru pro jednotlivé oprávnění systému Android.

Když skončíte, stiskněte tlačítko Domů nebo jednoduše Zpět z menu nastavení. Změny, které jste provedly v aplikaci Monitorování oprávnění aplikace, se okamžitě stanou účinnými.


Jak se dostat do vlastnictví souborů a složek v systému Windows

Jak se dostat do vlastnictví souborů a složek v systému Windows

Pokud jste někdy byl odepřen přístup k souboru nebo složce ve Windows, je pravděpodobné, účet. Klepněte pravým tlačítkem myši na objekt a vyberte "Vlastnosti". V okně Vlastnosti na kartě Zabezpečení klikněte na položku Upřesnit. Vedle uvedeného seznamu Vlastník klikněte na tlačítko "Změnit " Zadejte název uživatelského účtu do pole" Zadejte název objektu k výběru "a poté klikněte na" Zkontrolovat jména ".

(how-top)

Jak změnit složku spouštěcí aplikace Outlook

Jak změnit složku spouštěcí aplikace Outlook

Ve výchozím nastavení při spuštění aplikace Outlook se automaticky otevře doručená pošta prvního e-mailového účtu, který jste přidali. Tato možnost však nemusí být nejčastěji používanou poštovní složkou. Při otevření aplikace Outlook můžete vybrat jinou složku v tomto účtu nebo v jiném účtu. Možná jste vytvořili pravidlo pro přesun e-mailu od konkrétní osoby nebo společnosti do složky a chcete otevřít tuto složku automaticky po otevření aplikace Outlook.

(how-top)