cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak získat oznámení kdykoliv vaše přátelé zveřejní něco na Facebooku

Jak získat oznámení kdykoliv vaše přátelé zveřejní něco na Facebooku


Chcete-li zůstat na vrcholu aktivity vašeho přítele se stejným druhem upozornění, když se někdo zmiňuje v příspěvku nebo vás označují, je to snadné, pokud víte, kde hledat.

Proč nastavit upozornění?

Ve výchozím nastavení vás služba Facebook upozorňuje na to, že jste se zmiňovali přímo. Pokud vás někdo označuje na fotce, zmíní vás v komentáři nebo přímo zveřejní na vaší stěně Facebooku, dostanete upozornění. Ale co když chcete zůstat na vrcholu chodu v životě přítele, i když nejste přímo označováni? Možná, že váš bratr má nové dítě a chcete okamžitě vidět fotky. Možná, že přítel prochází hrubým náplastí a chcete mít přátelské oko na svých příspěvcích v sociálních médiích. V takových případech budete muset udělat trošku extra legwork, abyste obdrželi oznámení kdykoli, když daná osoba něco na Facebooku posílá, a to nejen v případě, že s vámi komunikují.

SOUVISEJÍCÍ: Jak sdílet příspěvky Facebooku pouze Někteří přátelé

Existují dva způsoby, jak se k problému přiblížit: pomocí seznamu "Zavřít přátelé" ve Facebooku a zapnutí oznámení pro jednotlivé přátele. Proč dvě různé možnosti a proč byste je použili? Mnoho lidí používá seznam "Zavřít přátelé", když posílají obsah na Facebook jako způsob, jak omezit publikum jen na své blízké přátele (např. Zvlášť osobní příspěvek nebo další vlna fotografií pro děti). Chcete-li dostávat upozornění, když váš přítel z vašeho příspěvku pošle něco, ale nemusíte je nutně dát do seznamu blízkých přátel, můžete to udělat tak, že jednoduše přepnete upozornění pro tohoto přítele.

Pro účely náš výukový program se chystáme obrátit na oznámení pro našeho kamaráda "K", o čem jsme přesvědčeni, že díky důkazům, které předvedla Throwback čtvrtek ve svých fotografiích zdánlivých věkových tváří, je upír. S pomocí upozornění Facebooku zjistíme, jestli se její aktivita objeví po setmění a okolo strašidelných opuštěných kryptoch, takže můžeme tuto záhadu zkrátit.

Kontrola nastavení oznámení

První objednávka je zajistit že vaše nastavení upozornění jsou taková, že se skutečně dostanete po uplynutí oznámení od vašeho přítele. Nejprve zkontrolujeme nastavení "Zavřít kamarády" a pak obecné nastavení e-mailových upozornění.

Chcete-li tak učinit, přihlaste se ke svému účtu Facebook a klikněte na tento odkaz a přejděte přímo do správné podnabídky. Pokud odkaz nefunguje, vyberte v pravém horním rohu obrazovky trojúhelník nabídky a klikněte na "Nastavení".

Podívejte se na položku "Oznámení" v levém navigačním sloupci. Klikněte na něj

V nabídce "Oznámení" klikněte v horní části seznamu na odkaz "Upravit" vedle položky "Na Facebooku."

Přejděte dolů do sekce "Co se dozvíte o tom" pro položku "Zavřít aktivitu přátel". K dispozici bude rozbalovací nabídka napravo, kde můžete vybrat "Na Facebooku a e-mailu", "Na Facebooku" a "Vypnuto".

Ve výchozím nastavení by měla být nastavena na "Facebook a e-mail", ale Pokud jste v minulosti změnili své nastavení oznámení, mohlo by to být vypnuté. Nastavte oznámení na požadovanou úroveň (Facebook + E-mail nebo jen Facebook).

Nyní se podívejme na vaše obecná e-mailová upozornění, abyste zajistili, že obdržíte e-mailová oznámení pro uživatele, seznamu "Zavřít přátelé". Chcete-li tak učinit, přejděte do nabídky nastavení e-mailových upozornění (klikněte na ikonu nabídky jako v předchozí části, vyberte "Nastavení", poté "Oznámení" a klikněte na tlačítko "Upravit" vedle položky "E-mail"

V této části je třeba vybrat buď horní možnost "Všechny oznámení ...", nebo druhou možnost "Důležité upozornění ...", přizpůsobené vašim preferencím, pokud chcete dostávat e-mailová upozornění, pokud osoba není ve vašem blízkém seznamu přátel, jste aktivovali aktivní oznámení o svém profilu.

Zapnutí upozornění Zapnuto

Nyní, když jsme dvakrát zkontrolovali nastavení oznámení, zbytek je snap. Jednoduše přejděte na stránku profilu svého přítele na Facebooku a podívejte se na tlačítko "Přátelé", které se vznášejí přes titulní fotku. Klepnutím na tlačítko vyvolejte rozbalovací nabídku a vyberte buď "Get Notifications" nebo "Close Friends" v závislosti na vašem preferenci.

Nezapomeňte, že "Close Friends" nejen automaticky zapne upozorňovací stranu věcí, ale přidat je také jako publikum do všech příspěvků omezených na seznam blízkých přátel (pokud tuto funkci používáte). Při výběru položky "Get Notifications" se automaticky zapnou upozornění na profil osoby, aniž byste ji přidali do libovolného seznamu.

Chcete-li vypnout oznámení, jednoduše se vraťte do profilu svého přítele a zrušte zaškrtnutí příslušné položky z rozbalovací nabídky. vše je k tomu s rychlou kontrolou nastavení upozornění a rychlým přepínáním na stránce profilu vašeho přítele, které vám nikdy nezmeškáte vtipný příspěvek nebo fotku dítěte.



Extrahujte text ze souborů PDF a obrázků

Extrahujte text ze souborů PDF a obrázků

Máte dokument PDF, ze kterého byste chtěli získat celý text? Co obrazové soubory naskenovaného dokumentu, které chcete převést do upravitelného textu? To jsou některé z nejčastějších problémů, které jsem viděl na pracovišti při práci se soubory.V tomto článku budu mluvit o několika různých způsobech, jak můžete vyjít z pokusu o extrahování textu z PDF nebo z obrázku. Výsledek extrakce se bude lišit v

(How-to)

Jak vytvořit ikony aplikace na obrazovce Apple Watch Home Všechny stejné velikosti

Jak vytvořit ikony aplikace na obrazovce Apple Watch Home Všechny stejné velikosti

Domovská obrazovka aplikace Apple Watch je velká, plynulá mřížka ikon aplikací. Když je přemisťujete, ikony na vnějším okraji jsou menší než ikony uprostřed. To může ztěžovat klepnutí na ikonu, kterou chcete. Nicméně to lze snadno vyřešit. K dispozici je nastavení s názvem "Zmenšit pohyb", které zakáže změnu velikosti ikon aplikací, takže všechny ikony na domovské obrazovce mají stejnou velikost.

(how-to)