cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak může iMessage označit zprávu jako "číst"?

Jak může iMessage označit zprávu jako "číst"?


Jakmile si iMessage označí zprávu jako "Číst", když ji vidí druhá osoba? Tito se nazývají "přečtené příjmy" a mohou poskytnout spoustu klidného stavu pro ty, s nimiž sdělíte. Ale když přesně druhá osoba ví, že jste si přečetli zprávu?

SOUVISEJÍCÍ: Jak zabránit tomu, aby lidé věděli, že jste si přečetli jejich iMessage

Udělali jsme nějaké testování, abychom zjistili, Samozřejmě, pokud jste v první řadě skutečně paranoidní o přečtení příjmů, je pravděpodobné, že jste je úplně znemožnili, ale mohou být skvělí pro blízké přátele a členy rodiny. Dokonce i tehdy je v pořádku být zvědaví, kdy jsou zprávy o přečtení odesílány druhé osobě, a když nejsou, tak jsem udělal trochu experimentování.

Většina lidí neví, že jste si přečetli jejich zprávu do otevřete aplikaci Zprávy a klepněte na jejich vlákno konverzace . Existuje však jedna velká výjimka.

Zjistil jsem, že , když přejdete prstem na oznámení iMessage (buď na uzamčené obrazovce, nebo v oznamovacím centru) a klepnete na tlačítko "Vymazat" jako "Číst". Je to proto, že "Clear" je v podstatě totéž, co dělá tlačítko "Označit jako čtení" - to se nejen zbaví oznámení, ale informuje telefon (a tedy i jeho telefon), že se zpráva přečte, a to dokonce pokud jste ve skutečnosti neotevřeli aplikaci Zprávy a plně přistupovali k vláknu konverzace

SOUVISEJÍCÍ: Zastavte Fussing o příjmech čtení

Pokud máte Mac a používáte iMessage, zjistil jsem, že můžete máte okno iMessage nahoru a viditelné, ale , pokud to není aktivní okno na vašem Macu, nezobrazí novou zprávu jako čtení . Takže to vám umožní vidět a číst text v plném rozsahu, aniž by jej poslal potvrzení o přečtení - je to trochu úhledný trik, který vám umožní vynechat odesílání potvrzení o přečtení, dokud nebudete připraveni odpovědět na zprávu.


Jak nahlásit někoho na Snapchat

Jak nahlásit někoho na Snapchat

Snapchat je svou povahou velmi obtížné se vypořádat se zneužíváním. Na rozdíl od příspěvků ve službě Facebook nebo Tweets, Snaps zmizí během několika sekund a nejsou uloženy na serverech společnosti Snapchat. Pokud někdo vysílá něco, co porušuje smluvní podmínky služby Snapchat, zůstane po dobu 24 hodin, ale to je vše.

(how-top)

Jak vrátit tlačítko

Jak vrátit tlačítko "Zobrazit obrázek" ve vyhledávací síti Google Image

Vyhledávač Google založený na obrázcích je základem internetu již více než deset let. Dnes ráno to však bylo trochu méně užitečné: kromě toho, že nástroj pro vyhledávání obrácených snímků byl těžší najít, tlačítko "Show Image" zmizelo. Tlačítko dříve fungovalo jako přímá vazba na daný obrázek, což uživatelům obcházet samotný web hosting.

(how-top)