cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak obnovit tovární nastavení hry PlayStation 4

Jak obnovit tovární nastavení hry PlayStation 4


Pokud máte v plánu prodat PlayStation 4, můžete jej resetovat vypnutím účtu PSN a vymazáním všech souborů v konzole zpět do továrního stavu.

Je třeba jen pár věcí, které musíte udělat, abyste úplně vymazali váš systém PlayStation 4. Nejprve musíte z konzoly deaktivovat účet PSN, aby se nový majitel mohl přihlásit pomocí svého vlastního účtu , a pak budete muset úplně vymazat všechno z pevného disku, což vrátí software zpět do stavu, jako kdyby poprvé vyndal PS4 z krabice poprvé.

První krok: Deaktivujte svůj účet PSN

Deaktivace účtu PSN z vašeho PS4 zcela nezmizí váš PSN účet - bude to pouze odpojit váš účet od daného PS4. Je to něco podobného vypnutí Find My iPhone a odhlášení z iCloud na iPhone, který prodáváte.

Na hlavní obrazovce vašeho PS4 stiskněte "Up" na ovladači a uvidíte vaše nejnovější oznámení

Stiskněte tlačítko "Right" na ovladači, dokud se nedostanete k "Settings".

Vyberte "Aktivovat jako primární PS4".

Na další obrazovce může být "Deaktivovat" šedě, což technicky znamená vaše účet je již deaktivován, ale pouze abyste si to naprosto jisti, můžete jej aktivovat a deaktivovat. Existuje mnoho příběhů, kdy se prodejci domnívají, že svůj účet deaktivovali, ale nový majitel se nemohl přihlásit, protože účet prodávajícího byl stále tam, proto jej zkontrolujte dvakrát zaškrtnutím volby "Aktivovat" na této obrazovce.

OK "

Zvolte" Aktivovat jako primární PS4 "znovu

Zvolte" Deaktivovat "

"

PS4 se restartuje, takže budete muset stisknout tlačítko PS na ovladači a vrátit se do hlavního menu.

Poté vyberte svůj uživatelský účet (který je jiný než PSN účet

Odtud se vrátíte zpět do hlavní nabídky

Druhý krok: Utřete svůj PS4

Nyní, když je PSN účet deaktivován na vašem PS4, můžete úplně vymazat konzolu , který z něj odstraní všechno a vrátí je do stavu továrny.

V hlavním menu PS4 stiskněte "Up" na ovladači a uvidíte nejnovější oznámení

Stiskněte tlačítko "Right" na ovladači, dokud se nedostanete k "Settings".

Zvolte "Initialize PS4"

Budete mít dvě možnosti: "Quick" nebo "Full". Rychlá inicializace je právě to - rychle utírá všechna data, ale ne velmi bezpečně. Takže někdo se specializovaným softwarem by mohl obnovit všechna tato data.

Úplná inicializace utírá všechny údaje bezpečně a zabraňuje komukoli jinému, aby obnovil data. Tento proces však může trvat několik hodin. Nejlépe zvolíte úplnou inicializaci

Po zvolení jednoho zvolte "Initialize" pro potvrzení akce

Poté stiskněte "Yes" na další obrazovce pro potvrzení znovu.

Váš PS4 se restartuje a proces bude zahájen. Znovu to bude trvat nejméně několik hodin, a to i tehdy, pokud se na začátku objeví méně času.

Po dokončení bude průvodce instalací zobrazen na obrazovce, kde vás požádá o připojení ovladače PS4 do konzoly pomocí kabelu USB.

V tomto okamžiku můžete konzolu vypnout stisknutím tlačítka napájení na jednotce PS4, dokud nezačne pípat. Odtamtud odpojte kabel, připojte jej a připravte jej na prodej.


Nejlepší způsoby, jak rychle skrýt aplikace pro Windows

Nejlepší způsoby, jak rychle skrýt aplikace pro Windows

Pravděpodobně jste se dostali do situace doma nebo v kanceláři, kde jste udělali něco důvěrného v počítači a někdo jiný přišel právě tehdy. Pokud jste předem neplánovali, jediná věc, kterou byste mohli udělat, je zkusit aplikaci minimalizovat, což je poměrně pomalé a dává druhé osobě dostatek času na to, abyste viděli, co děláte.V tomto článku vám ukážeme několik

(How-to)

Jak vybrat celou oblast v aplikaci Word

Jak vybrat celou oblast v aplikaci Word

Můžete použít přestávky v aplikaci Word, abyste použili jiné rozvržení nebo formátování pro část dokumentu, čísla stránek nebo styl čísla stránky, záhlaví nebo zápatí, atd. Pokud potřebujete vybrat celý obsah v sekci, není k dispozici zkratka SOUVISEJÍCÍ: Jak rychle a snadno vybrat bloky obsahu v aplikaci Word Nicméně máme můžete vybrat celý obsah v jedné sekci.

(how-to)