cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak zabránit kontrole Safari, abyste zjistili, zda používáte Apple Pay

Jak zabránit kontrole Safari, abyste zjistili, zda používáte Apple Pay


Zapracování Apple Pay do MacOS Sierra je opravdu snadné platit za použití služby Mac na vašem iPhone nebo iPadu. Ale to neznamená jen proto, že můžete, budete chtít nebo budete chtít Apple Pay používat v budoucnosti.

SOUVISEJÍCÍ: Jak nakupovat s Apple Pay na MacOS Sierra

použijte službu Apple Pay (a to i v případě, že to děláte) a nechcete, aby se webové stránky dotazovaly, zda máte službu nastavenou na vašem iPhone, a poté můžete vypnout možnost kontroly webových stránek.

, nejprve otevřete Nastavení a pak klepněte na "Safari".

V nastavení Safari přejděte dolů na volby v sekci Soukromí a zabezpečení a klepněte na "Kontrola Apple Pay".

V systému MacOS otevřete Safari preference Safari nebo stisknutím klávesy Command + na klávesnici.

V nastaveních klikněte na kartu "Ochrana osobních údajů" a vypněte volbu v dolní části "Povolit webovým stránkám, aby zjistily, zda je služba Apple Pay nastavena."

Keep na paměti, právě proto, že zakážete tuto možnost, neznamená, že Apple Pay nemůžete používat. To prostě znamená, že webové stránky, které podporují službu Apple Pay, nemohou volit vaše zařízení a navrhnout to jako možnost platby.

Jedná se pouze o jednu z funkcí, které společnost Apple zahrnovala pro větší pohodlí, stejně jako rozšíření aplikace Apple Pay. Naštěstí ji můžete bezpečně deaktivovat, aniž byste přerušili něco důležitého.


Proč jsou menší SSDs pomalejší?

Proč jsou menší SSDs pomalejší?

Pokud se snažíte určitý počítačový hardware, jako například SSD, můžete očekávat, že menší jednotky budou rychlejší než ty větší. Ale je to skutečně případ, nebo je to opak? Dnešní příspěvek SuperUser Q & A má odpověď na otázku zvědavé čtenáře. Současná otázka a odpověď se k nám dostala s laskavým svolením SuperUseru - subdivize Stack Exchange, komunitně řízeného seskupování webových stránek Otázky a odpovědi.

(how-to)

Co znamená

Co znamená "Kdo je vlastníkem tohoto počítače?" Znamená to instalaci systému Windows 10?

Profesionální verze systému Windows 10 se vás zeptá, kdo vlastní váš počítač během prvního nastavení. Není však zcela jasné, co toto nastavení dělá. Tato volba se objevuje pouze v edicích Windows 10 pro profesionální, vzdělávací a podnikové aplikace. Domácí edice systému Windows 10 nemají přístup k funkcím spojujícím doménu " Kdo vlastní tento počítač "Řídí, zda se připojujete k doméně nebo nikoliv SOUVISEJÍCÍ: Co je to doména systému Windows a jak to ovlivňuje počítač?

(how-to)