cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak aktualizovat svůj Apple TV na tvOS 11

Jak aktualizovat svůj Apple TV na tvOS 11


Nejnovější verze tvOS je nyní dostupná pro Apple TV čtvrté generace (stejně jako pro Apple TV 4K). Zde je návod, jak aktualizovat streaming box a získat všechny nové funkce.

SOUVISEJÍCÍ: Je to Worth Upgrade na Apple TV 4K?

S příchodem tvOS 11, uživatelé konečně získat některé skvělé funkce, které vás prosí, včetně synchronizace na domovské obrazovce, automatického nočního režimu, podpory AirPods a přidání živých sportů do televizní aplikace. Pokud tyto funkce vypadají lákavě k vám, dejte si asi 15 minut volného času a postupujte níže, abyste aktualizovali Apple TV na tvOS 11.

Spusťte otevřením aplikace Nastavení na domovské obrazovce.

Přejděte dolů a vyberte "Systém".

Klikněte na "Aktualizace softwaru".

Na další obrazovce zkontrolujte, zda již máte nainstalovaný tvOS 11. Toto je pravděpodobné, pokud máte zapnutou funkci "Automatické aktualizace"

Pokud ne, zvolte "Aktualizovat software".

Když se objeví vyskakovací okno, klikněte na "Stáhnout a nainstalovat". spusťte stahování a zobrazí se vlevo dole.

Po uplynutí několika minut se váš Apple TV automaticky restartuje a pokračuje v procesu aktualizace.

Jakmile je aktualizace dokončena, dostanete se k uvítání které vám povědí o některých nových vlastnostech tvOS 11. Stiskněte tlačítko "Pokračovat".

Na další obrazovce můžete povolit nebo zakázat synchronizaci na domovské obrazovce, která synchronizuje rozložení domácí obrazovky v několika zařízeních Apple TV zařízení ve vašem domě.

Dále, pokud jste již u poskytovatele kabelového připojení povolili jednotné přihlášení, můžete jej i nadále používat s nejnovější verzí tvOS nebo jej deaktivovat.

To je vše je na to! Nyní budete mít v televizi Apple TVOS 11 a můžete začít hrát s novými funkcemi hned. Ujistěte se, že aktualizujete jakékoli jiné televizory Apple ve čtvrté generaci ve svém domě, abyste mohli využít funkce synchronizace domácí obrazovky.


Jak automaticky odstranit soukromá data při zavírání prohlížeče

Jak automaticky odstranit soukromá data při zavírání prohlížeče

Webové prohlížeče obvykle ukládají vaši soukromou datovou historii, soubory cookie, vyhledávání, stahování a další - a smazat je pouze při požadavku. Pokud jej neustále vymažete, můžete mít jakýkoli prohlížeč automaticky po jeho zavření soukromé údaje. Všimněte si, že pokud nastavíte, aby váš prohlížeč automaticky vypustil soubory cookie po jeho zavření, budete se muset přihlásit na webové stránky používáte při každém spuštění prohlížeče.

(how-top)

Co je to

Co je to "Windows Installer Worker Worker" a proč běží na mém PC?

Když uslyšíte, že fanoušci vašeho počítače se zvedají a cítili, že se zřetelněji zhoršují, Správce a můžete vidět "Windows Installer Worker" pomocí mnoha zdrojů procesoru a disku. Tento proces, známý také jako TiWorker.exe, je součástí operačního systému Windows. SOUVISEJÍCÍ: Co je tento proces a proč běží na svém počítači?

(how-top)