cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak vidět svou Facebook stránku jako někdo jiný

Jak vidět svou Facebook stránku jako někdo jiný


Stránka Facebooku může o vás odhalit mnoho návštěvníků. Pokud jsou vaše příspěvky veřejné, každý může vidět, co sdílíte. Existují způsoby, jak zablokovat svůj účet ve Facebooku, jako je to, že je pro lidi těžší najít nebo změnit soukromí ve všech vašich starých příspěvcích. Pokud však chcete zkontrolovat, co lidé mohou vidět, můžete si prohlédnout svůj Facebook profil jako někoho jiného.

Přejděte na svou Facebook stránku a klikněte na tři tečky vedle titulní fotografie

Zvolte "Zobrazit jako" z rozbalovací nabídky.

Znovu načtete profil a ukáže vám, jak to vypadá na veřejnost - takže každý, kdo není vaším přítelem. Pro mě je to hlavně moje stará profilová fotografie a titulní fotografie.

Můžete také zobrazit stránku jako konkrétní osobu. V horní části obrazovky klikněte na Zobrazit jako konkrétní osobu a zadejte jméno osoby, kterou chcete zobrazit jako.

SOUVISEJÍCÍ: Jak zobrazit nebo skrýt příspěvky Facebooku pro některé uživatele

Toto je skutečně užitečné, pokud skryjete příspěvky na Facebook od jedné konkrétní osoby. To je to, co moje stránka vypadá na mého šéfa, Whitson.

Zatímco nemůžete editovat nebo mazat žádné příspěvky, když si prohlížíte svou stránku jako někoho jiného, ​​bude vám to dobře, kdybyste potřebovali něco, co potřebujete vytřídit. Kontrola každé chvíle, abyste viděli, jak váš profil vypadá ostatním, je skvělá kontrola soukromí.


Vymazání historie vyhledávání Google

Vymazání historie vyhledávání Google

Společnost Google o vaší historii vyhledávání často o vás ví. To je něco, co hledáte, dozvíte se o lidech a sloužíte jim relevantní reklamě. Ale naštěstí uživatelské nástroje společnosti umožňují odstranit tyto znalosti ve volném čase. Otevřete prohlížeč a přejděte na stránku myactivity.google.com. Klepněte na nabídku v levém horním rohu stránky a vyberte ze seznamu položku "Ovládací prvky činnosti".

(how-top)

Jak se dostat do iOSu

Jak se dostat do iOSu "Zvednout ke vzbudení" pracovat každému jednotlivému okamžiku

Zvýšit na Wake je nová funkce v systému iOS 10. Když vyberete iPhone, obrazovka je předpokládané , abyste zapnuli, abyste viděli všechny vylepšené oznámení na uzamčené obrazovce. Zní to skvěle na papíře, ale ve skutečnosti to může být trochu fiktivní. Někdy, když vyzdvihnete svůj telefon, zůstáváte zírající na prázdné obrazovce.

(how-top)

Zajímavé Články