cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Je bezpečné prodat zařízení Google Chromecast?

Je bezpečné prodat zařízení Google Chromecast?


Je něco, co musíte udělat, pokud se rozhodnete prodat své zařízení Chromecast z důvodu nedostatečného použití nebo z nějakého jiného důvodu? Dnešní příspěvek SuperUser Q & A obsahuje některé užitečné bezpečnostní rady pro čtenáře, který je připraven prodávat a pokračovat.

Dnešní zasedání Otázky a odpovědi nám přichází s laskavým svolením SuperUseru - subdivize Stack Exchange, skupiny komunitně řízeného Q & A webu

Čtečka Otázka

SuperUser Phil_oneil chce vědět, zda je bezpečné prodávat zařízení Google Chromecast:

Mám zařízení Google Chromecast, které budu prodávat, protože ho moc nepoužívám . Moje otázka je, musím s tím něco udělat, než ji prodám? Na něm jsou uložena nějaká osobní data? Musím ji obnovit tak, aby druhá osoba nezná mé hesla Wi-Fi nebo Netflix?

Je bezpečné prodat zařízení Google Chromecast a co byste měli udělat, abyste ochránili bezpečnost vašich účtů?

Odpovědi

uživatelů SuperUser Sack Johnson a Shane Di Dona mají pro nás odpověď. První, Sack Johnson:

Věřím, že Google Chromecast ukládá informace ze směrovače, aby se připojil. Ani tak není nikdy špatný nápad resetovat elektroniku před tím, než je prodat.

Existují dva způsoby, jak ji resetovat:

  1. Držte tlačítko vedle mikro USB portu po dobu 25 sekund (dokud nebude světlo blikat) potom se odpojte z USB.
  2. Přejděte do nabídky aplikace Chromecast a vyhledejte volbu Resetovat tovární nastavení Chromecastu .

Následuje odpověď Shane Di Dona:

reset, je zařízení Google Chromecast bezpečné prodávat. V nabídce nastavení aplikace Google Chromecast je možnost obnovení továrního nastavení, kterou můžete použít. Případně je na zařízeních Chromecastu černé tlačítko. Stiskněte jej po dobu 25 sekund při připojení k televizoru, aby se obnovil tovární nastavení.

Zdroj: Jak obnovit tovární nastavení Google Chromecast


Musíte něco přidat k vysvětlení? Zní to v komentářích. Chcete se dozvědět více odpovědí od ostatních uživatelů technologie Stack Exchange? Podívejte se na celý diskusní příspěvek zde.


Který účet systému Windows používá systém, když nikdo není přihlášen?

Který účet systému Windows používá systém, když nikdo není přihlášen?

Pokud jste zvědaví a dozvíte se více o tom, jak funguje systém Windows pod kapotou, účet "aktivní procesy jsou spuštěny pod, když nikdo není přihlášen do systému Windows. V tomto smyslu má dnešní příspěvek SuperUser Q & A odpovědi pro zvědavého čtenáře. Dnešní zasvěcování se k nám dostalo s laskavým svolením SuperUser - subdivize Stack Exchange, komunitní skupiny webových stránek Q & A Otázka čtenář SuperUser Kunal Chopra chce vědět, který účet používá systém Windows, když nikdo není přihlášen: Pokud se nikdo přihlásí do systému Windows a nezobrazí se přihlašovací obrazovka, který uživatelský účet jsou aktuální procesy běží pod (ovladače videa a zvuku, přihlašovací relace, jakýkoli serverový software, ovládací prvky pro usnadnění přístupu atd.

(how-to)

Jak restartovat nebo spát Apple TV přímo z dálkového ovladače

Jak restartovat nebo spát Apple TV přímo z dálkového ovladače

Zatímco můžete restartovat Apple TV nebo jej uspat potápět do systémového menu, není třeba to dělat; můžete provádět tyto dvě užitečné funkce přímo z dálkového ovládání. Proč to chci dělat? Navigace v nabídkách, které se mají provádět, je únavné. Ačkoli Apple Remote nabízí velmi hladký uživatelský zážitek, pokud jde o navigaci v menu, je skoro mnohem rychlejší používat jednoduché kombinace klávesových zkratek spíše než kliknout přes stromy menu s malou stopou.

(how-to)