cs.phhsnews.com


cs.phhsnews.com / Jak smazat svůj Gmail nebo účet Google

Jak smazat svůj Gmail nebo účet Google


Možná jste neměli Gmail již mnoho let. Možná byste chtěli obecně postavit proti společnosti Google. Možná si nejste jisti, proč jste na prvním místě vytvořili účet Google. Bez ohledu na důvod, proč je Google překvapivě snadné smazat váš účet.

Nejprve: Stáhněte si e-maily Google a další údaje

Jakmile svůj účet odstraníte, je úplně pryč a obsahuje všechny informace, ve službách Google. Chcete-li uložit e-maily, vaše nahrávání na YouTube a vše, co jste v průběhu let přidali do produktů Google, musíte je nejdříve zálohovat.

Google vám nabízí štěstí, že vám to pomůže. Přejděte na Google Takeout a můžete si stáhnout veškerá data Google. Historie Gmailu je například nabízena jako stahování mboxu, které můžete otevřít v e-mailovém programu, jako je Mozilla Thunderbird.

Proces je přímý, ale existuje spousta možností. Pokud jste chtěli získat další podrobnosti, jsme předtím popsali, jak Google Takeout používat. Případně jsme načrtli jiný způsob zálohování vašeho účtu Gmail, než budete pokračovat, a proto zkontrolujte, jestli si nejste jisti, co dělat s stahováním mboxu.

Smazání vašeho účtu: Máte dvě možnosti

stránka oficiálních preferencí a uvidíte několik možností: smazat produkty nebo smazat účet Google a data.

První možnost vám umožňuje smazat konkrétní služby, včetně Gmailu. Použijte toto tlačítko a můžete odstranit všechny své e-maily spolu s vaší e-mailovou adresou, ale zbytek účtu Google nechte spuštěn. Druhá možnost odstraní vše, co dělá váš účet Google, včetně YouTube a Disku Google, a všechny dokumenty, které jste do těchto služeb odeslali.

Zde funguje obě tyto možnosti s snímky obrazovky pro každý krok cesty. > Odstranit pouze váš účet Gmail

První možnost "Vymazat produkty" vám poskytne seznam služeb Google, které používáte a koš můžete klepnutím odstranit kterýkoliv z nich.

Chcete-li odstranit účet Gmail, klikněte na koš na odpad vedle služby Gmail.

Podle Google odstranění vašeho účtu Gmail znamená:

Vaše Gmailová adresa nemůže být v budoucnosti použita vaším nebo někým jiným.

  • Vaše e-maily budou smazány.
  • Váš účet Google, včetně nákupů provedených ve službě Google Play a historie vyhledávání, nebude odstraněn.
  • Když kliknete na koš s přístupem ke službě Gmail, zobrazí se zde další e-mailová adresa. použijete pro přístup k ostatním službám Google (Disk Google, YouTube atd.).

Zadejte svou aktuální primární e-mailovou adresu (ne t adresu, kterou jste vymazali) a pak klikněte na tlačítko "Odeslat ověřovací e-mail". Na tento účet bude odeslán e-mail a vypadá to takto:

Pokračujte a klikněte na odkaz. Budete přeneseni na další stránku, kde můžete ještě jednou potvrdit, že to je to, co chcete udělat.

Toto je vaše poslední varování, takže buďte naprosto jisté, že před klepnutím na zaškrtávací políčko je vše zálohováno klikněte na tlačítko "Odstranit účet".

Jakmile to uděláte, oficiálně jste smazali účet Gmail. Chcete-li získat přístup k vašemu účtu Google, můžete se přihlásit k účtu Google, ale musíte použít novou e-mailovou adresu, kterou jste zadali dříve

Odstranění celého účtu Google

Pokud odstranění účtu Gmailu nestačí, můžete také smazat celý účet Google. Doporučujeme vám stáhnout a archivovat všechna data Google ještě předtím. Patří sem vaše e-maily, kontakty, dokumenty na Disku Google a dokonce i vaše nahrávání na YouTube.

Proces vymazání celého účtu Google je ve skutečnosti jednodušší než odstranění Gmailu. Nejprve budete vyzváni, abyste potvrdili, že právě toto chcete. Buďte si naprosto jisti, že je to předtím, než zaškrtnete políčka a kliknete na tlačítko "Odstranit účet", protože všechna vaše data zmizí, když skončíte.

Nyní budete informováni, že váš účet je smazán.

To je ono. Máte velmi krátké okno k potenciálnímu obnovení vašeho účtu, ale buďte na to rychlí. Opravdu je nejlepší, abyste tento proces nezačali, dokud si nejste zcela jisti, že jste vše podpořili a neměli pro účet další použití.


Jak mohu provést nabídku

Jak mohu provést nabídku "Open With", která je k dispozici při výběru více souborů?

Pokud pracujete s mnoha soubory denně, chcete, aby proces pracoval hladce a rychle pokud je to možné, a přidání některých nových možností nabídky může ještě lépe zažít. Z tohoto důvodu má dnešní příspěvek SuperUser Q & A nějaké skvělé řešení pro kontextové menu čtenářů. Dnešní dotazy o dotazy a odpovědi se k nám přicházejí s laskavým svolením SuperUseru - subdivize Stack Exchange, komunitní skupiny webových stránek Q & A Čtečka Clunkex Otázka čtečka SuperUser chce vědět, jak vytvořit volbu kontextu "Open With", která je k dispozici při výběru více souborů: Potřebuji možnost otevřít více souborů obrázků v prohlížeči Google Chrome současně, aniž byste museli volit a otevírat jednotlivě jednotlivě prostřednictvím standardního kontextového menu "Otevřít".

(how-top)

Rozšíření prohlížeče jsou noční můra v oblasti ochrany osobních údajů: Přestaňte používat tolik z nich

Rozšíření prohlížeče jsou noční můra v oblasti ochrany osobních údajů: Přestaňte používat tolik z nich

Rozšíření prohlížeče jsou mnohem nebezpečnější, než si většina lidí uvědomuje. Tyto malé nástroje mají často přístup ke všemu, co děláte online, takže mohou zachytit hesla, sledovat prohlížení webu, vkládat reklamy do navštívených webových stránek a další. Populární rozšíření pro prohlížeče se často prodávají stínovým společnostem nebo únosům a automatické aktualizace je mohou změnit na škodlivý software.

(how-top)